Μόνος αυτός πέρασε τη βάση
Μόνο αυτός έγραψε ικανοποιητικό βαθμό, στην ψεσινή αναμέτρηση με τον Άρη.


Ιστορία γράφτηκε στην «Allianz Arena» του Μονάχου το βράδυ του Σαββάτου (31/05). Η Παρί Σεν Ζερμέν του Λουίς Ενρίκε επικράτησε με 5-0 της Ίντερ στον τελικό του Champions League, κατακτώντας την κούπα με τα «μεγάλα αυτιά» για πρώτη φορά στην ιστορία της. Βέβαια, δεν είναι μόνο οι Παριζιάνοι που έγραψαν ιστορία.
Ένας παίκτης τους κατάφερε κάτι που δεν έχει ξανά συμβεί στα χρονικά. Ο λόγος για Φάμπιαν Ρουίθ, ο Ισπανός μέσος πέραν του ότι έγινε ο πρώτος παίκτης που έχει βγει από τις ακαδημίες της Μπέτις που κερδίζει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ως βασικός από το 1960, έκανε κάτι που αρκετοί ποδοσφαιριστές δύσκολα θα μπορέσουν να μιμηθούν.
Με το τρόπαιο εναντίον της Ίντερ, ο 29χρονος θα έχει να λέει ότι είναι ταυτόχρονα κάτοχος έξι (!) διοργανώσεων. Αναλυτικότερα, ο άλλοτε χαφ της Νάπολι πανηγύρισε φέτος το τρεμπλ με τον σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας, Ligue 1, Κύπελλο Γαλλίας, Champions League, ενώ μαζί του κέρδισε το Super Cup της χώρας. Παράλληλα, είναι ο τρέχον πρωταθλητής Ευρώπης με την «φούριας ρόχας» αλλά και νικητής του Nations League.
athletiko.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις