Απόλλων: «Οργιάζει» ξανά η ψιθυρολογία…

Απόλλων: «Οργιάζει» ξανά η ψιθυρολογία…

Στον Απόλλωνα άρχισε πάλι η ψιθυρολογία ότι ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, βρίσκεται σε επαφές με επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να αναλάβει ή να αποτελέσει «συμπαίχτη» του, στην διαχείριση της ομάδας…

Τα ίδια ακουγόντουσαν και πέρσι το καλοκαίρι, χωρίς να έχουν (τελικά) δόση αλήθειας. 

Για το πόσο δύσκολο θα είναι κι αυτό το καλοκαίρι για τον ηγέτη του Απόλλωνα και τους συνεργάτες, είναι περιττό να το αναλύσουμε εκ νέου.

Με δεδομένο ότι η ομάδα, έμεινε για 3η συνεχόμενη χρονιά εκτός Ευρώπης.

Κυκλοφορεί ότι ο προϋπολογισμός θα είναι σαφώς μειωμένος, σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Προσεχώς θα το ξεκαθαρίσει συνεργάτης του προέδρου (από αέρος), σε ποιο ποσοστό θα πέσει το «μπάτζετ».

Σύντομα θα ξεκαθαριστεί επίσημα κι αν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον Μάκη Παπαϊωάννου. Είναι στο payroll της εταιρίας Απόλλων Ποδόσφαιρο από το καλοκαίρι του 2023, υπό την ιδιότητα του αθλητικού διευθυντή.  

Το μόνο σίγουρο, ότι στις κινήσεις ενίσχυσης, θα περιλαμβάνονται παίχτες με προϋπηρεσία σε άλλες ομάδες της νήσου. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Φωτίου για την απόρριψη της έφεσης για Καφού: «Διαβεβαίωσα τον πρόεδρο της ΑΕΛ ότι γίνονται αλλαγές και πρέπει να δοθεί χρόνος...»

Φωτίου για την απόρριψη της έφεσης για Καφού: «Διαβεβαίωσα τον πρόεδρο της ΑΕΛ ότι γίνονται αλλαγές και πρέπει να δοθεί χρόνος...»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM παραχώρησε ο πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων και εκπρόσωπος της ΑΕΛ στην ΚΟΠ, Φώτης Φωτίου, ο οποίος μίλησε για την απόφαση του Εφετείου που απέρριψε την έφεση της Λεμεσιανής ομάδας για την εξοντωτική ποινή στον Καφού, αλλά και για την χθεσινή δραματική νίκη της Εθνικής Κύπρου.

BEST OF THEMASPORTS