Συγκινεί ο Τραϊανός Δέλλας για την κόρη του Βικτώρια: Η μετακόμιση στην Κύπρο και η πρώτη φωτό με την ιατρική ποδιά
Η Βικτώρια κάνει τα πρώτα βήματα προς το όνειρό της έχοντας τον Τραϊανό Δέλλα στο πλευρό της.




Ο Ερνάν Λοσάδα ο οποίος αντιμετώπισε πολλά αγωνιστικά προβλήματα στο ξεκίνημα της σεζόν, θα έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τσεκάρει την ετοιμότητα του ρόστερ του, δίνοντας παράλληλα, απαραίτητα λεπτά συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί λιγότερο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.
Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους Ασορό, Ζήνωνος, Μπαλογιάννη και Ούγκμπο, οι οποίοι ψάχνουν την ευκαιρία τους για να αποδείξουν ότι μπορούν να προσφέρουν περισσότερα στη συνέχεια, ενώ οι Αϊβού, Βέισμπεκ και Τόμας αναμένεται να ανεβάσουν στροφές.
Στο κομμάτι των απουσιών, οι Λιούμπιτς, Μπράουν και Όζμπολτ νιώθουν μεν καλύτερα, αλλά δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή τους αν δεν είναι στο 100%, ενώ ακόμη πιο δύσκολη θεωρείται η παρουσία του Γκασπάρ στην αποστολή. Σταθερά εκτός επιλογών λόγω τραυματισμών παραμένουν οι Γκόλντσον, Σπόλιαριτς και Ανδρέου, ενώ από το πλάνο απουσιάζουν και οι διεθνείς Σιήκκης, Κονομής, Μαλεκκίδης και Ροντρίγκες.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις