Την πρόθεση του Κάρλο Αντσελότι να προσθέσει τον Κακά στο τεχνικό του επιτελείο στη Σελεσάο, αποκάλυψε το βραζιλιάνικο CNN!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Θέλει για συνεργάτη του στην εθνική Βραζιλίας τον Κακά ο Κάρλο Αντσελότι!
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του βραζιλιάνικου CNN, ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σελεσάο μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ρεάλ Μαδρίτης για τη φετινή σεζόν, θέλει για βοηθό του τον θρύλο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου!
Ως ποδοσφαιριστής, ο Κακά έχει πραγματοποιήσει 92 εμφανίσεις με 29 γκολ, φορώντας τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του, με την οποία κατάκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002. Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2017, έχοντας αγωνιστεί σε Σάο Πάολο, Μίλαν, Ρεάλ Μαδρίτης και Ορλάντο.
Ο Ερυθρός Αστέρας θα είναι η αντίπαλος της Πάφου στα πλει οφ του Τσάμπιονς Λιγκ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/08 @ 23:52
Οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα στο «Μαρακανά», στη ρεβάνς με αντίπαλο τη Λεχ Πόζναν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
12/08 @ 15:02
Η FIFA επιβεβαίωσε μια σημαντική αλλαγή στους κανονισμούς της για την καταπολέμηση του καθεστώτος της πολυϊδιοκτησία στο ποδόσφαιρο.
12/08 @ 11:18
Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ευάγγελος Μαρινάκης, μπορεί πλέον να βάλει σε εφαρμογή ένα φιλόδοξο πλάνο, μετά την επιβεβαίωση της παρουσίας της ομάδας στο Europa League, κατόπιν της απόφασης του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου (CAS).
12/08 @ 09:09
Ο Αλεχάνδρο Μπαλντέ της Μπαρτσελόνα έκανε μια σπουδαία κίνηση.
12/08 @ 08:22
Ο Ματς Χούμελς αποχαιρέτησε τα γήπεδα στο αγαπημένο του Signal Iduna Park, όπου κάλεσε τη νέα του κοπέλα αλλά όχι τον 7χρονο γιο του και η πρώην γυναίκα του έγινε έξαλλη.
12/08 @ 08:09
Πάρτι έστησαν οι ποδοσφαιριστές της Πόρτο στο «Ντραγκάο», επικρατώντας άνετα και χωρίς δυσκολία με 3-0 της Γκιμαράες, στην πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος.
BEST OF THEMASPORTS