Φιλικό εις μνήμη Νίκου Χαραλάμπους και Δρόσου Καλοθέου

Φιλικό εις μνήμη Νίκου Χαραλάμπους και Δρόσου Καλοθέου

Η ενημέρωση

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΕΑΣ Αγίου Δομετίου
"Εις μνήμη Νίκου Χαραλάμπους και Δρόσου Καλοθέου "
Τιμώντας την μνήμη δύο σπουδαίων ποδοσφαιριστών οι οποίοι αγωνίστηκαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στην Εθνική Κύπρου, οι ομάδες του Όμιλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας και του ΕΑΣ Αγίου Δομετίου διοργανώνουν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα την Πέμπτη 8 Μαΐου στις 5.30 μμ στο Στάδιο ΓΣΠ.
Όπως είναι γνωστό ο Νίκος Χαραλάμπους ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τον ΕΑΣ προτού μεταγραφεί στην Ομόνοια ενώ ο Δρόσος Καλοθέου την τερμάτισε αγωνιζόμενος στην ομάδα του Αγίου Δομετίου.
Θέλοντας να αποδώσουν τον ελάχιστο φόρο τιμής στους αείμνηστους συμποδοσφαιριστές τους οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν καταθέτοντας την ευγνωμοσύνη τους για την προσφορά των κορυφαίων αυτών ποδοσφαιριστών που ανέδειξε το Κυπριακό ποδόσφαιρο.
Σημείωση: Θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Φοίβο Κωνσταντινίδη και την Διοίκηση του ΓΣΠ για την ευγενική παραχώρηση του Σταδίου για την διεξαγωγή του αγώνα καθώς και στον Γιώργο Βασιλείου για την ετοιμασία των γραφικών.
● Να αναφέρουμε ότι ο αγώνας θα είναι ανοικτός για το κοινό, το οποίο θα μπορεί να εισέρχεται από την είσοδο Δ2 της Δυτικής εξέδρας (κάτω διάζωμα) του Σταδίου ΓΣΠ, ενώ για σκοπούς καλύτερης εξυπηρέτησης των θεατών θα είναι ανοικτή και η καφετέρια έξω από την είσοδο της

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Φίλαθλος της ΑΕΚ χρειάστηκε ιατρική βοήθεια αλλά ζήτησε από τους διασώστες να τον αφήσουν να δει πρώτα το πέναλτι του Γιόβιτς

Φίλαθλος της ΑΕΚ χρειάστηκε ιατρική βοήθεια αλλά ζήτησε από τους διασώστες να τον αφήσουν να δει πρώτα το πέναλτι του Γιόβιτς

Η ΑΕΚ του Μάρκο Νίκολιτς είχε μια σπουδαία βραδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην Κραϊόβα, καθώς ενώ στο 90+8' έχανε με 1-2 στο τέλος όχι απλά πήρε την πρόκριση στους «16» του Conference League αλλά έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-2

BEST OF THEMASPORTS