Θέμα... νοοτροπίας

Θέμα... νοοτροπίας

Τα τελευταία αδιάφορα ματς θέλουν... νοοτροπία.

Στον ΑΠΟΕΛ είναι εκτός στόχων, το μυαλό του κόσμου είναι στις επόμενες κινήσεις της διοίκησης όμως υπάρχει πάντα το αγωνιστικό.

Οι γαλαζοκίτρινοι υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Σάμιου καλούνται να ανταποκριθούν στα εναπομείναντα ματς με Πάφο και Ομόνοια.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.