Themasports teamΗ Βαυαρία είναι το μέρος όπου ο Χάρι Κέιν, επιτέλους, θα γευτεί την κατάκτηση ενός τίτλου και θα είναι πρωτόγνωρο για εκείνον. Και μάλιστα, αυτό το συναίσθημα ίσως το βιώσει… μέσα στις επόμενες ώρες
Ακολουθήστε μας στο Google news
Έφυγε από την Τότεναμ για να πανηγυρίσει τίτλους με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά η πρώτη του χρονιά στη Γερμανία έδωσε συνέχεια στην... κατάρα που τον κυνηγούσε και του απαγόρευε να μπορεί να επιδείξει κάποιο τρόπαιο στο βιογραφικό του.
Η μέρα φαίνεται πως πλέον έχει φτάσει. Ο τίτλος της Bundesliga δεν μπορεί να ξεφύγει από την ομάδα του Βινσέν Κομπανί για φέτος και ο Χάρι Κέιν, ενδεχομένως και μέσα στις επόμενες ώρες να μπορεί να πανηγυρίσει την επιτυχία της εξασφάλισης της κορυφής και να νιώσει τα πιο πρωτόγνωρα, για εκείνον, συναισθήματα
Αν η Μπάγερν Μονάχου καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μάιντς και η Λεβερκούζεν χάσει βαθμούς απέναντι στην Άουγκσμπουργκ, όλα θα έχουν τελειώσει. Οι Βαυαροί θα είναι ξανά Πρωταθλητές μετά το περσινό «διάλειμμα» και ο πρώην στράικερ της Τότεναμ θα έχει κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο ολόκληρης της καριέρας του!
H Oμόνοια έχει στο μυαλό της το παιχνίδι τηςΠέμπτης (27/11, 19:45) απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου, για την 5η αγωνιστική της league phase του Κόνφερενς Λιγκ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/11 @ 22:03
Η FIFA ανακοίνωσε τα γκρουπ δυναμικότητας, ενόψει της κλήρωσης για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026!
25/11 @ 21:17
Oλοκληρώθηκε η διάσκεψη τύπου του τεχνικού της Μονακό, Sébastien Pocognoli για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστική της League Phase του Champions League με την Πάφος FC
25/11 @ 20:28
Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ, τοποθετήθηκε σχετικά με τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του.
25/11 @ 20:05
Σε... λευκό τοπίο θα διεξαχθεί η αποψινή αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπόντο/Γκλιμτ και τη Γιουβέντους για την 5η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
25/11 @ 19:20
Ο Αλέν Σεν-Μαξιμέν συνδέθηκε με την εθνική ομάδα της Αϊτής ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά εξήγησε πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
25/11 @ 10:39
Απίστευτο σκηνικό στο Γιουνάιτεντ-Έβερτον, με τον έξαλλο Ιντρίσα Γκουέι να χτυπάει τον… συμπαίκτη του Μάικλ Κιν και να αποβάλλεται από τον διαιτητή, αφήνοντας την ομάδα του με 10 στο 13'!
BEST OF THEMASPORTS