Στη συνέντευξη του στο Gazzetta.gr o παίκτης του ΑΠΟΕΛ, Τάσος Δώνης μίλησε και για το μέλλον του.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τι είπε:
Έχεις μπροστά σου πολύ ποδόσφαιρο ακόμα να παίξεις. Θα ήθελες στο μέλλον να παίξεις και στην Ελλάδα;
Ναι, θα ήθελα. Και επειδή έχω μία προσέγγιση από ελληνική ομάδα, το σκέφτομαι σοβαρά. Νιώθω καλά στον ΑΠΟΕΛ, αλλά δυστυχώς με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, θα είναι δύσκολο να μείνω. Θα ήθελα, πάντως, να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Επειδή ο Έλληνας στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει έξτρα πίεση, θα έβγαζα έναν ακόμα καλύτερο εαυτό.
Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις στη μεγάλη γιορτή της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/05 @ 22:24
Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, παραχώρησε δηλώσεις σε ξένα μέσα ενημέρωσης και αναφέρθηκε στην περίοδο που εργάστηκε στη Βραζιλία και ειδικότερα στη θητεία του στη Βάσκο ντα Γκάμα.
17/05 @ 15:00
Σύμφωνα με σημερινό (17/05) δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας Sportime, ο προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης, Μαρίνος Ουζουνίδης, μίλησε με τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Κώστα Γαλανόπουλο για να συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους», υπό τις... ευλογίες του ισχυρού άντρα του Άρη, Θόδωρου Καρυπίδη.
17/05 @ 14:49
Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του μέσου του ΑΠΟΕΛ Κώστα Γαλανόπουλου στους betarades.
16/05 @ 18:49
Ο Γιώργος Εφραίμ ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Sporting Director που δημιουργήθηκε από την UEFA και το @europeanclubassociation και έκανε σχετική ανάρτηση
16/05 @ 15:11
Αύριο Σάββατο (17/5) οι Πέτροβιτς, Μάγιερ και Πίζι θα είναι στο Orange Shop για αυτόγραφα και φωτογραφίες.
16/05 @ 08:05
Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, πήρε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της σεζόν, στην ψεσινή (15/05) εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑ.Σ.Π. και λίγο αργότερα, μίλησε στο ThemaSports.
BEST OF THEMASPORTS