«Βόμβα» από τη Βραζιλία: «Έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους ο Κλοπ για τη Ρεάλ ή την Βραζιλία»!

«Βόμβα» από τη Βραζιλία: «Έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους ο Κλοπ για τη Ρεάλ ή την Βραζιλία»!

Ρεπορτάζ από τη Βραζιλία αναφέρει πως ο Γιούργκεν Κλοπ σκέφτεται σοβαρά να αφήσει τον ρόλο του στο γκρουπ των ομάδων της Ρεντ Μπουλ και να επιστρέψει στους πάγκους για λογαριασμό είτε της Ρεάλ Μαδρίτης είτε της Εθνικής Βραζιλίας!

«Βόμβα» από το πουθενά από τη Βραζιλία σχετικά με το μέλλον του Γιούργκεν Κλοπ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μπρούνο Αντράντε, ο Γερμανός τεχνικός είναι εξουθενωμένος από τον ρόλο του στο γκρουπ των ομάδων της Ρεντ Μπουλ και έχει εκμυστηρευτεί σε κοντινούς του ανθρώπους πως σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην προπονητική.

Ωστόσο, αυτό δεν θα το κάνει για οποιαδήποτε ομάδα. Συγκεκριμένα, πάντα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Κλοπ θα επέστρεφε στους πάγκους για να αναλάβει είτε την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης είτε της Εθνικής Βραζιλίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να είναι σε αναζήτηση προπονητή για να αντικαταστήσει τον Κάρλο Αντσελότι, με το όνομα του Τσάμπι Αλόνσο να παίζει επίσης δυνατά.

Από την άλλη πλευρά, η Σελεσάο θέλει να φέρει κάποιο «μεγάλο» όνομα στον πάγκο της και οι τεχνικοί που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής είναι οι Αντσελότι και Ζόρζε Ζεσούς.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UOL Esporte (@uolesporte)

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 7ης αγωνιστικής του Champions League

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 7ης αγωνιστικής του Champions League

Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν της Λεβερκούζεν με 2-0 για την προτελευταία αγωνιστική της League Phase του Champions League και σύμφωνα με τον αλγόριθμο ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της βραδιάς.