Themasports teamF1
«Ο Ιπτάμενος Ολλανδός δήλωσε παρών»: Στον Φερστάπεν η pole position της ΣουζούκαΟ Μαξ Φερστάπεν έσπασε τα κοντέρ και με μία σπουδαία εμφάνιση στην πίστα της Σουζούκα έκανε δική του την pole position, ξεπερνώντας τον Λάντο Νόρις για 12 χιλιοστά του δευτερολέπτου
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Μαξ Φερστάπεν άγγιξε την τελειότητα.
Ο Ολλανδός που φημίζεται για τις ασύλληπτες οδηγικές του ικανότητες, παραχώρησε άλλη μία παράσταση, αυτή τη φορά στην πίστα τους Σουζούκα διαλύοντας τα χρονόμετρα, ενώ ταυτόχρονα καπάρωσε την pole position
Οι μάχες που δίνουν φέτος MacLaren και Red Bull είναι «Ομηρικές», αλλά ο Μαξ Φερστάπεν είναι αυτός που κάνει τη διαφορά. Ο Ολλανδός με πατημένα τα γκάζια άφησε για 12 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω του τον Λάντο Νόρις, ενώ με διαφορά 44 χιλιοστών ξεπέρασε και την επίδοση του Όσκαρ Πιάστρι που έμεινε στην 3η θέση.
Με τον Φερστάπεν να οδηγεί την κούρσα της Σουζούκα, ο Ολλανδός θα έχει τον πρώτο λόγο, ειδικά αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις ότι στην ώρα του αγώνα θα βρέχει, κάτι που με την εμπειρία, αλλά και την ταχύτητα του ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί στο έπακρον για να κυριαρχήσει και σε αυτή την κούρσα.
Η 4η θέση της εκκίνησης ανήκει στον Σαρλ Λεκλέρ με τη Ferrari, ενώ στην 5η θέση περιορίστηκε ο Τζορτζ Ράσελ δίπλα στον νεαρό «συμπαίκτη» του στη Mercedes, Κίμι Αντονέλι
Αν και προηγήθηκε δύο φορέςη Εθνική εντούτοις δέχτηκε την ήττα με 4-2 από την Εσθονία σε φιλική αναμέτρηση στο "Αλφαμέγα".
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/11 @ 09:42
Ο Μαξ Φερστάπεν δεν καταθέτει τα όπλα, αλλά αντιλαμβάνεται πως πλέον είναι πολύ δύσκολο να πάρει ξανά το πρωτάθλημα.
09/11 @ 08:08
Μετά την σπουδαία νίκη στο Sprint Race του Ιντερλάγκος, ο Λάντο Νόρις κατέκτησε χθες (08/11) και την pole position για τον σημερινό (09/11) αγώνα του GP της Βραζιλίας! Στην 4η θέση ο Πιάστρι, καταστροφή για τον Φερστάπεν!
17/11 @ 14:51
Η οικογένεια του Μίχαελ Σουμάχερ επιστρέφει στο προσκήνιο, αυτή τη φορά οικειοθελώς, με μία νέα τηλεοπτική παραγωγή. Θα μάθουμε κάτι για τον Γερμανό θρύλο;
08/11 @ 21:22
Ο Μονεγάσκος πιλότος της Ferrari αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του και ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.
20/10 @ 00:30
Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία οδηγών και κατασκευαστών στη Formula 1 μετά την επιβλητική νίκη του Μαξ Φερστάπεν στο Grand Prix των ΗΠΑ.
20/10 @ 00:00
Κυριαρχικός Μαξ Φερστάπεν έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη του GP των ΗΠΑ και μείωσε τη διαφορά από τους δύο πιλότους της McLaren. Πρώτο βάθρο μετά από 5 αγώνες για τη Ferrari!
BEST OF THEMASPORTS