Να κάνει το τρία στα τρία (Πιθανή εντεκάδα)

Να κάνει το τρία στα τρία (Πιθανή εντεκάδα)

Η Ανόρθωση θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες σήμερα κόντρα στην Καρμιώτισσα

Η Ανόρθωση έκανε ιδανική αρχή στα πλέι άουτ με τις νίκες της κόντρα στον Ομόνοια 29ης Μαΐου και Εθνικού Άχνας και σήμερα κόντρα στην Καρμιώτισσα θέλει την τρίτη συνεχόμενη. 

Ο Μάουρο Καμορανέζι δήλωσε αρκετές φορές ότι θα δώσει τα πάντα και αυτός και οι παίκτες του έτσι ώστε να κερδίσουν και τα εφτά παιχνίδια στην δεύτερη φάση,  για να κλείσουν ιδανικά μια σεζόν που είχε πάρα μα πάρα πολλές δυσκολίες. 

Στα αγωνιστικά νέα επιστρέφουν στην διάθεση του προπονητή οι Κριχόβιακ και Χαραλάμπους. 

Πιθανή εντεκάδα είναι οι Ζίβκοβιτς,  Σταμούλης,  Τεισέιρα , Κάργας,  Γκαρσία,  Αρτυματάς,  Κίκο,  Κονσεϊσάο,  Ρόγκουλιτς,  Παρούτης και Ιλιεφ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ξέφραγο αμπέλι τα ηλεκτρικά ποδήλατα στην Κύπρο: Από τα 25 στα 60 χλμ/ώρα με ένα «πείραγμα» - Πώς ξεφεύγουν από τον νόμο - Κίνδυνος για οδηγούς και πεζούς

Ξέφραγο αμπέλι τα ηλεκτρικά ποδήλατα στην Κύπρο: Από τα 25 στα 60 χλμ/ώρα με ένα «πείραγμα» - Πώς ξεφεύγουν από τον νόμο - Κίνδυνος για οδηγούς και πεζούς

Επικίνδυνη και ανεξέλεγκτη φαίνεται να είναι η κατάσταση με τα ηλεκτρικά ποδήλατα αφού φαίνεται ότι ενώ εισάγονται στη Κύπρο με συγκεκριμένες προδιαγραφές και αναπτύσσουν ταχύτητα μέχρι 25 χιλιόμετρα, οι ιδιοκτήτες προβαίνουν σε παρεμβάσεις με αποτέλεσμα να αναπτύσσουν ταχύτητα μέχρι και 45 – 60 χιλιόμετρα την ώρα και να τίθενται σε κίνδυνο τόσο οι οδηγοί όσο και οι υπόλοιποι χρήστες του οδικού δικτύου.