Να κάνει το καθήκον της (Πιθανή εντεκάδα)

Να κάνει το καθήκον της (Πιθανή εντεκάδα)

Η ΑΕΛ θέλει να συνεχίσει νικηφόρα και να κερδίσει την Ένωση

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος η ΑΕΛ , η οποία μετά τις δύο πρώτες νίκες κόντρα σε Ομόνοια Αραδίππου και Ομόνοια 29ης Μαΐου,  θέλει να κερδίσει και την Ένωση. 

Η ομάδα του Μάριου Νικολάου βρίσκεται σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλει μέχρι το τέλος της σεζόν να κάνει το απόλυτο στα πλέι άουτ.  Τουλάχιστον να κλείσει θετικά μια αποτυχημένη χρονιά. 

Στα αγωνιστικά νέα επιστρέφουν οι Μάμας και Ουεντραόγκο.  

Πιθανή εντεκάδα είναι οι Μπράγκα,  Φιλιωτης,  Κονσταντίνι,  Στόλνικ,  Νεοφύτου,  Λεσοβόϊ,  Γκλάσβιτς,  Στρούμια,  Σινκ,  Τρισκόφσκι,  Ζε Τούρμπο. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το οικονομικό κόστος της απόλυσης Ελ Μαέστρο: Η προνοητικότητα της νέας διοίκησης που γλίτωσε την Ανόρθωση από τα χειρότερα

Το οικονομικό κόστος της απόλυσης Ελ Μαέστρο: Η προνοητικότητα της νέας διοίκησης που γλίτωσε την Ανόρθωση από τα χειρότερα

Το «διαζύγιο» της Ανόρθωσης με τον Νέστορ Ελ Μαέστρο και το επιτελείο του θα κοστίσει συνολικά 50.000 ευρώ στην ομάδα της Αμμοχώστου.

BEST OF THEMASPORTS