Η ΑΕΛ θέλει να συνεχίσει νικηφόρα και να κερδίσει την Ένωση
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ιδανικό ξεκίνημα έκανε στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος η ΑΕΛ , η οποία μετά τις δύο πρώτες νίκες κόντρα σε Ομόνοια Αραδίππου και Ομόνοια 29ης Μαΐου, θέλει να κερδίσει και την Ένωση.
Η ομάδα του Μάριου Νικολάου βρίσκεται σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλει μέχρι το τέλος της σεζόν να κάνει το απόλυτο στα πλέι άουτ. Τουλάχιστον να κλείσει θετικά μια αποτυχημένη χρονιά.
Στα αγωνιστικά νέα επιστρέφουν οι Μάμας και Ουεντραόγκο.
Πιθανή εντεκάδα είναι οι Μπράγκα, Φιλιωτης, Κονσταντίνι, Στόλνικ, Νεοφύτου, Λεσοβόϊ, Γκλάσβιτς, Στρούμια, Σινκ, Τρισκόφσκι, Ζε Τούρμπο.
Μετά την αποχώρηση του απ' την Πάφο, ο Τζόναθαν Σίλβα ανακοινώθηκε απ' την Johor Darul Ta'zim, η ομάδα που πριν από μερικές εβδομάδες απέκτησε και τον Ζάιρο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/07 @ 16:29
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άκος Κέτσκες.
06/07 @ 08:53
Επιβεβαιώθηκε την περασμένη Πέμπτη από πλευράς ΑΕΛ, όταν μια ιστοσελίδα έγραψε ότι κινήθηκαν για τον Σέρτζιο Κονσεισάο, ότι βρισκόντουσαν σε επαφές με τον Πορτογάλο δεξιό μπακ. Δεν έδωσαν ωστόσο το μήνυμα (σε επίσημο επίπεδο), ότι ήταν σε ακτίνα συμφωνίας με τον πρώην παίχτη της Ανόρθωσης.
05/07 @ 21:25
Η ΑΕΛ καλωσόρισε τον Μόργκαν Φεριέρ στην ομάδα..
05/07 @ 19:37
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τον τερματοφύλακα, Αντρέα Κεραυνό για τα επόμενα δύο χρόνια...
05/07 @ 12:00
Η ΑΕΛ δημοσίευσε φωτογραφίες του Ζόκε ο οποίος έφτασε Κύπρο και φωτογραφήθηκε με την φανέλα της ομάδας
04/07 @ 16:10
Η εταιρεία IC Markets EU εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο Αυστραλός μεγιστάνας Άντριου Μπουντζίνσκι, προχωρεί σε πλήρη αναδιαμόρφωση της έκτασης γης που προσέφερε στην ΑΕΛ!
BEST OF THEMASPORTS