Premier League - 1η αγωνιστική: Πρεμιέρα με τους πρωταθλητές να δοκιμάζονται απέναντι στους νεοφώτιστους
Το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη ξεκινάει και πάλι, με την Άρσεναλ να φιλοξενεί την Κόβεντρι, στην πρεμιέρα της φετινής Premier League.




Για αρκετές εβδομάδες, αν όχι μήνες θα συνεχιστούν οι πανηγυρισμοί στο Νιούκαστλ για τη νίκη επί της Λίβερπουλ στον τελικό του Carabao Cup με τον οποίο σηματοδοτήθηκε η επιστροφή της ομάδας στους εγχώριους τίτλους μετά από 70 χρόνια.
Η ομάδα του Έντι Χάου, δημιούργησε κλίμα ευφορίας σε ολόκληρη την πόλη και επισφράγισε την αλλαγή εποχής υπό το διοικητικό καθεστώς των Αράβων.
Όμως ένας οπαδός της Νιούκαστλ θέλησε να πάει τους πανηγυρισμούς ένα βήμα παραπέρα. Και αυτό γιατί αποφάσισε να «χτυπήσει» τατουάζ τους ήρωες του τελικού, Νταν Μπερν και Αλεξάντερ Ίσακ που πέτυχαν τα δυο τέρματα, ενώ δίπλα από τα ονόματα τους δεν παρέλειψε να προσθέσει και τα λεπτά στα οποία σκόραραν.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις