1:11:15: «Στην Αγγλία θα παέι η κυβέρνηση να χτίσει γήπεδο της Άρσεναλ; Στην Αγγλία νοιάζει την κυβέρνηση νοιάζει την αν χρωστά η Λίβερπουλ; Αν χρωστάς κύριε να κλείσεις το μαγαζί σου»
1:12:30 «Τον Σαρφό θα τον έβαζα στο φορτηγό και να φύγει. Δεν γίνεται στη σύγχρονη εποχή να έχω τον Σαρφό, έντεκα μίλια δώδεκα ώρες και πιάνει τόσα λεφτά. Πρώτα να μετρούμε πόσα δευτερόλεπτα κάνουν τα 100 μέτρα και μετά να έρχονται. Να κοιτάμε και την ηλικία τους. Είσαι ο Πίζι, θέλω να δω τι μπορεί να δώσεις τώρα όχι τι έκανες πριν 10 χρόνια».
1:14:05 «Πρέπει να αλλάξει η δομή της διοίκησης. Είμαι Άρσεναλ και δεν είδα τη φάτσα του προέδρου. Μισώ να βλέπω παράγοντες να μπαίνουν στο γήπεδο και να κάνουν high five με τους παίκτες και να κάνουν 1,2,3 ΑΠΟΕΛ».
Στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης, που διαπράχθηκε χθες σε σωματείο στη Λακατάμεια, η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση δύο δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης και έρευνας εναντίον 23χρονου και 40χρονου.
Ο γνωστός νομικός και εκπρόσωπος των 8 επιχειρηματιών που εξέφρασαν ενδιαφέρον για να αναλάβουν τα ηνία του ΑΠΟΕΛ, Κρις Τριανταφυλλίδης, έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Twitter-X, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου των «γαλαζοκιτρίνων», Πρόδρομου Πετρίδη χθες βράδυ στη Cytavision, για τις επαφές με τους επενδυτές, που όπως είπε, είναι σε προχωρημένο στάδιο.
Καλεσμένος στην αποψινή εκπομπή «Goal n' Roll» της Cytavision, ήταν ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος μίλησε αναλυτικά για τις τελευταίες εξελίξεις στο πολύκροτο θέμα των επενδυτών.
Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Βαγγέλης Σάμιος, μετά το τέλος του «αιώνιου» ντέρμπι στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ομόνοια, για τη 10η αγωνιστική των πλέι-οφ.
Μιλώντας στη Cytavision πριν από την έναρξη του «αιώνιου» ντέρμπι ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ρωτήθηκε για το θέμα των επενδυτών και επισήμανε ότι για αυτό το θέμα θα μιλήσει αργότερα στη Cytavision ο πρόεδρος, Πρόδρομος Πετρίδης.