ΜΠΑΝΤΙΑ: «Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε όπως θα έπρεπε να παίξουμε σε όλη τη διάρκεια»

ΜΠΑΝΤΙΑ: «Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε όπως θα έπρεπε να παίξουμε σε όλη τη διάρκεια»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Εθνικού Νταβίντ Μπαντία για το ματς με τον Απόλλωνα.

«Δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Νιώθω ότι ήταν πιο ψηλοί και πιο δυνατοί από εμάς, στο πρώτο ημίχρονο νομίζω δεν καταλάβαμε τι έπρεπε να κάνουμε. Με ένα πολύ απλό πέναλτι δεχτήκαμε το γκολ. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο και παίξαμε όπως θα έπρεπε να παίξουμε κατά τη διάρκεια όλου του παιχνιδιού».

Για την επιθετικότητα του Εθνικού και τους στόχους ενόψει της συνέχειας: «Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Είναι σημαντικό να δουλεύουμε και αυτά που κάνουμε καλά να τα κάνουμε καλύτερα όπως και να αποφεύγουμε αυτά που δεν κάνουμε καλά. Οι παίκτες είναι σημαντικό να ξέρουν ποιες είναι οι δυνατότητες. Θα παλέψουμε για τους βαθμούς στην Πάφο».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Αρτέτα ετοιμάζεται να γίνει ένας από τους πιο πλούσιους προπονητές και θέλει τον... αντίπαλο που του χάρισε το πρωτάθλημα!

Ο Αρτέτα ετοιμάζεται να γίνει ένας από τους πιο πλούσιους προπονητές και θέλει τον... αντίπαλο που του χάρισε το πρωτάθλημα!

Ιστορικής σημασίας πρωτάθλημα, νέο συμβόλαιο... καθ' οδόν, αλλά και έτοιμα μεταγραφικά σχέδια! Ο Μικέλ Αρτέτα οδήγησε την Άρσεναλ στην κορυφή, αλλά οι δουλειές δεν σταματούν! Και θα τις συνεχίσει, αφού πρώτα γίνει ένας εκ των πλουσιότερων προπονητών στον κόσμο!

BEST OF THEMASPORTS