Ο γιος του Αντριάνο «Αυτοκράτορα», Αντριάνο Καρβάλιο Ριμπέιρο, κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του. Ο «Αντριανίνιο», όπως τον αποκαλούν στη Βραζιλία, υπέγραψε με την Ασοσιασάο Ακαντέμικα ντε Κοΐμπρα και θα αγωνίζεται στην U19 του πορτογαλικού συλλόγου, έχοντας ως πρότυπο τον θρυλικό πατέρα του.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Αντριάνο Καρβάλιο Ριμπέιρο, γιος του «Αυτοκράτορα» Αντριάνο, μοιάζει εκπληκτικά με τον πατέρα του, κάτι που εντυπωσιάζει τόσο τους γνώστες του ποδοσφαίρου όσο και τους απλούς φιλάθλους. Είναι σαν δύο σταγόνες νερό. Ο «Αντριανίνιο», όπως τον αποκαλούν στη Βραζιλία, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ευρώπη, συγκεκριμένα με την Ασοσιασάο Ακαντέμικα ντε Κοΐμπρα στην Πορτογαλία.
Ο Αντριανίνιο εξέφρασε μέσω των κοινωνικών δικτύων της νέας του ομάδας τη μεγάλη επιρροή που έχει ο πατέρας του στη ζωή του: «Ο πατέρας μου είναι η μεγαλύτερη μου επιρροή, τον θαυμάζω τόσο ως παίκτη όσο και ως άνθρωπο». Όπως και ο πατέρας του, αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός και θα ενισχύσει την ομάδα U19 της Ασοσιασάο Ακαντέμικα ντε Κοΐμπρα.
Το 2016, το όνομά του είχε συνδεθεί με την Μπαρτσελόνα, καθώς προπονήθηκε στη σχολή της FCB Escola στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο πρώην σύλλογός του, Σεράνο, δεν ξέχασε τον πρώην παίκτη του και έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας του και ελπίζουμε να μην ξεχάσει ποτέ τον πιο αγαπημένο σύλλογο της πόλης».
Από την άλλη, ο πατέρας του και θρύλος του ποδοσφαίρου, Αντριάνο ή ο «Αυτοκράτορας» όπως τον αποκαλούσαν στη Ιταλία, σημείωσε τεράστια επιτυχία σε Ίντερ, Ρόμα και Πάρμα. Η Μαϊάμι Γιουνάιτεντ ήταν η ομάδα στην οποία αποφάσισε να «κρεμάσει τα παπούτσια του» το 2016.
Τόσο που το γαλλικό περιοδικό France Football τον συμπεριέλαβε στη λίστα με τα μεγαλύτερα χαμένα ταλέντα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Το όνομά του συνδέεται πρωτίστως με την Ιντερ, όπου παραμένει πρώτος σκόρερ στο Champions League με 18 γκολ. Οι «νερατζούρι» τον απέκτησαν από τη Φλαμένγκο το 2001 και τον κράτησαν μέχρι το 2009. Επιπλέον αγωνίστηκε για έναν χρόνο στη Φιορεντίνα, δύο στην Πάρμα και έξι μήνες στη Σάο Πάολο. Το 2010 επέστρεψε στην Ιταλία για να φορέσει τη φανέλα της Ρόμα. Λόγω του υπέρβαρου και των πολυάριθμων τραυματισμών, η εμπειρία του έληξε τον Μάρτιο του 2011 με τη λύση του συμβολαίου του μετά από οκτώ αγώνες χωρίς να σκοράρει.
sportal.gr
Ο Απόλλωνας τα είπε σε φιλικό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και κέρδισε με ανατροπή και τελικό σκορ 1-2
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/08 @ 23:27
Ο Τάιρον Μινγκς δεν ανέχτηκε τον τρόπο με τον οποίο ο Γκρίνγουντ μάρκαρε τον Ονάνα και τον άρπαξε αμέσως από τον λαιμό στριφογυρίζοντάς τον
09/08 @ 23:50
Στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάρβιν Νούνιες!
10/08 @ 00:00
Η Παρί Σεν Ζερμέν απέκτησε τον Λούκας Σεβαλιέ από τη Λιλ, με τον Γάλλο τερματοφύλακα να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ευρώπης.
09/08 @ 21:50
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αρχίζει και… ζεσταίνει τις μηχανές, καταφέρνοντας από το πρώτο 20λεπτο του φιλικού της Νάπολι με την Τζιρόνα να προκαλέσει τεράστιο αντίκτυπο
09/08 @ 20:05
Ο Βίκτορ Γκιόκερες στο 35ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης της Άρσεναλ με την Μπιλμπάο στο «Έμιρεϊτς» βρήκε πρώτη φορά δίχτυα με τη νέα του ομάδα!
09/08 @ 17:56
αφού πρώτα παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα στο «Ολντ Τράφορντ», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Φιορεντίνα, στην πρόβα τζενεράλε της πριν την έναρξη της Premier.
BEST OF THEMASPORTS