Μουρίνιο: «Με ξένο διαιτητή, η Γαλατασαράι είχε ένα σουτ απέναντί μας και αποκλείστηκε από την Ευρώπη»

Μουρίνιο: «Με ξένο διαιτητή, η Γαλατασαράι είχε ένα σουτ απέναντί μας και αποκλείστηκε από την Ευρώπη»

Καυστικός ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ισοπαλία της Φενέρμπαχτσε με τη Γαλατασαράι, κάνοντας λόγο για ακόμα μια φορά για εύνοια που έχει η «τσιμπ-μπομπ» από τους Τούρκους διαιτητές

Τα είχε όλα, δεν είχε νικητή! Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε έμειναν στο 0-0 σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι με χιλιάδες αστυνομικούς να βρίσκονται στο γήπεδο.

Ένα αποτέλεσμα που έβγαλε κερδισμένους τους γηπεδούχους αφού διατήρησαν το +6 από την δεύτερη Φενέρ, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ζοσέ Μουρίνιο εξαπέλυσε για ακόμα μια φορά επίθεση κατά των Τούρκων διαιτητών, σχολιάζοντας την εμφάνιση της «τσιμπ-μπομπ».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν η Γαλατασαράι θέλει να λέει ότι είναι η καλύτερη ομάδα, πρέπει να ζητά ξένο διαιτητή σε κάθε ματς. Όλοι είδαμε τι συνέβη με ξένο διαιτητή. Αποκλείστηκε από την Ευρώπη και απέναντί μας είχε ένα σουτ μέσα στο γήπεδο της.

Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι γιατί ήταν καλός ο διαιτητής. Τα πήγε εξαιρετικά σε αυτό το περιβάλλον, που είναι σαν ζούγκλα. Του έδωσα συγχαρητήρια μετά το παιχνίδι και γύρισα στον Τούρκο τέταρτο διαιτητή και του είπα πως αν σφύριζε αυτός, το ματς θα ήταν μια τραγωδία
».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέο Γενικού Διευθυντή, Ευθύμιου Αγαθοκλεόυς και του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ζόελ Νταμάχου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μίλησε και για το θέμα επενδύσεων σε υποδομές, αποκαλύπτωντας μία σημαντική εξέλιξη για το... γαλαζοκίτρινο οίκημα που ονειρεύονται οι ΑΕΛίστες!