Ασταμάτητη Ίντερ μπήκε στο 2026 με τριάρα επί της Μπολόνια!
Εκμεταλλευόμενη τα κόρνερ της, η Ίντερ επικράτησε άνετα με σκορ 3-1 της Μπολόνια στο Μιλάνο και παρέμεινε για ακόμη μία αγωνιστική στην κορυφή της Serie A!




Δεν είναι μυστικό ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν βάλει... βαθιά το χέρι στην τσέπη έτσι ώστε να δημιουργήσουν εντυπωσιακά ρόστερ στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα. Αυτό ακριβώς προκύπτει και από μία αναλυτική έρευνα του «BasketNews» για τα μπάτζετ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Συγκεκριμένα, η Ρεάλ είναι η... πρωταθλήτρια σε έξοδα, με μπάτζετ 45 εκατομμυρίων, όμως ισοβαθμεί με τους δύο «αιώνιους» στην κορυφή του μισθολογίου, αφού οι τρεις αυτές ομάδες ξοδεύουν 20,5 εκατομμύρια ευρώ για τους μισθούς παικτών, προπονητή και τεχνικού επιτελείου.
Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί, ότι η εν λόγω έρευνα δεν υπολογίζει τα έξοδα του Παναθηναϊκού για την ανακαίνιση του ΟΑΚΑ. Αν προσμετρηθούν και αυτά, τότε το μπάτζετ των «πράσινων» προσεγγίζει τα 50 εκατομμύρια ευρώ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και είναι με διαφορά στην κορυφή της Ευρωλίγκας.
Όσον αφορά στις υπόλοιπες ομάδες, η Αναντολού Εφές και η Φενέρμπαχτσε συμπληρώνουν την πεντάδα των πιο «ακριβών» ομάδων, ενώ Αρμάνι, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια και η Μονακό τα πλησιάζει.
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις