Πόλυς Χαραλάμπους«Δεν μας φτάνει που η ομάδα μας, δεν τραβά, κάποιοι κάνουν τα δικά τους, με αποτέλεσμα να κλείνουν οι κερκίδες». Κάπως έτσι σκέφτονται οι πλείστοι οπαδοί της ΑΕΛ, με αφορμή τη νέα «καμπάνα» του αθλητικού δικαστή για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Λάρνακα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Εκείνο που "κατατρώει" τους υγιώς σκεπτόμενους οπαδούς, είναι ότι τώρα που μπαίνει σε πιο κρίσιμη φάση το πρωτάθλημα, δεν θα έχουν το δικαίωμα να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα.
Για να την βοηθήσουν, στον βαθμό που μπορούν, να μην εμπλακεί σε πιο σοβαρές περιπέτειες.
Το άσχημο είναι ότι και στο πολύ σημαντικό ματς με την ΕΝΠ (την 25η αγωνιστική), που θεωρείται πολύ κομβικό, οι κερκίδες του γηπέδου «Άλφαμέγα», αναγκαστικά θα θυμίζουν εποχή κορωνοϊού.
Επίσης, ούτε με τον Άρη, θα μπορούν να πάρουν εισιτήρια για το βόρειο πέταλο του νέου γηπέδου. Δεν θα μπορούν να σταθούν δίπλα στην ομάδα, ούτε με την Καρμιώτισσα στο «Αμμόχωστος» την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.
Ένα κρίσιμο ματς για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής της πορείας θα δώσει απόψε (19:45) στην «Αρένα» η ΑΕΚ, αφού θα υποδεχθεί στην Αμπερντίν για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/11 @ 13:09
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ..
05/11 @ 11:55
Ο Βέλγος επιχειρηματίας Φαμπιέν Ντεμπέκ, πρόεδρος και συνιδιοκτήτης της Σαρλερουά, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον πρόεδρο της ΑΕΛ Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου.
04/11 @ 11:06
Ενημέρωση από την ΑΕΛ που φιλοξένησε στο προπονητικό της κέντρο το Ίδρυμα Άγιος Στέφανος, και συγκεκριμένα άτομα από τις κατοικίες κοινωνικής ένταξης.
04/11 @ 12:58
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.
04/11 @ 09:54
Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, μίλησε στον Supersport 104.
03/11 @ 12:44
Το μεγάλο στοίχημα για την ΑΕΛ στο ψεσινό ματς, ήταν να καταφέρει να είναι ανταγωνιστική απέναντι στην Πάφο και να μη γίνει... έρμαιο στις ορέξεις της.
BEST OF THEMASPORTS