«Θα βρέξει… γκολ»: Επικό ΒΙΝΤΕΟ για τη μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία!

«Θα βρέξει… γκολ»: Επικό ΒΙΝΤΕΟ για τη μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία!

Παίκτης της Σπαρτάκ Μόσχας είναι ο Λιβάι Γκαρσία και με κάθε επισημότητα, με την ομάδα της Ρωσίας να ανακοινώνει τον παίκτη με ένα τρομερό βίντεο.

Με δελτίο καιρού ανακοίνωσε η Σπαρτάκ Μόσχας τον Λιβάι Γκαρσία από την ΑΕΚ.

Τα αμέτρητα δημοσιεύματα επιβεβαιώθηκαν και ο επιθετικός της Ένωσης θα φοράει από εδώ και στο εξής τη φανέλα της Σπαρτάκ, έως και το καλοκαίρι του 2028.

Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν τη μεταγραφή με ιδιαίτερα ευφάνταστο τρόπο με ένα υπέροχο βίντεο στα social media.

Με δελτίο καιρού η Σπαρτάκ ενημερώνει τους φίλους της ότι θα βρέξει… γκολ, καθώς ο Λιβάι Γκαρσία είναι και επίσημα παίκτης της ομάδας.

Ο Λιβάι Γκαρσία αγωνίστηκε με τα «κιτρινόμαυρα» συνολικά 160 φορές πετυχαίνοντας 56 γκολ, ενώ μοίρασε και 27 ασίστ, με την Ένωση να τον αποχαιρετά μετά από 4,5 χρόνια.

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Συγκλονίζει ο Πολονάρα: «Σκέφτηκα ακόμη και την αυτοκτονία»

Συγκλονίζει ο Πολονάρα: «Σκέφτηκα ακόμη και την αυτοκτονία»

Ο Ακίλε Πολονάρα μάχεται θαρραλέα με τον καρκίνο και λίγο πριν εκδοθεί το βιβλίο του, όπου προφανώς θα αποκαλυφθούν τα πάντα σχετικά με τον πολυτάραχο και γεμάτο αγωνία βίο του, παραχώρησε μία αποκαλυπτική και συγκινητική συνέντευξη.