Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Καρμιώτισσα, ενημερώνει τον κόσμο της, αλλά και όσους φιλάθλους επιθυμούν να στηρίξουν τη Λεμεσιανή ομάδα στο Κυριακάτικο (09/02, 16:00) παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας, ότι μετά από απόφαση του προέδρου, Σταύρου Δημοσθένους, η είσοδος στην κεντρική κερκίδα του γηπέδου «Αμμόχωστος» θα είναι δωρεάν!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Ενημέρωση - Ανακοίνωση: Δωρεάν είσοδος φίλους της Καρμιώτισσας στον αγώνα με Εθνικό.
Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι έπειτα από απόφαση του προέδρου της Καρμιώτισσας κ. Σταύρου Δημοσθένους, η είσοδος στην κεντρική κερκίδα του γηπέδου Αμμόχωστος για τον Κυριακάτικο αγώνα (9/2 - 16:00) με τον Εθνικό Άχνας θα είναι ΔΩΡΕΑΝ τόσο για τους φιλάθλους της ομαδας μας, όσο και για όσους επιθυμούν να στηρίξουν την Καρμιώτισσα.
Όσοι φίλαθλοι άνω των 14 ετών προσέλθουν στο γήπεδο για την κεντρική κερκίδα, θα επιδείξουν την Κάρτα Φιλάθλου τους και θα εισέλθουν ΔΩΡΕΑΝ. Για τα παιδιά κάτω των 14 δεν χρειάζεται Κάρτα Φιλάθλου».
Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι με δραματικό φινάλε, Ολυμπιακός και Απόλλωνας εξήλθαν ισόπαλοι 2-2 στο ΓΣΠ για την 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan και πήραν από ένα βαθμό!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/10 @ 16:04
Ανακοίνωση από την Καρμιώτισσα:
20/10 @ 21:12
Ένα βήμα πιο κοντά στους εκτελεστές του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους εκτιμούν ότι βρίσκονται οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, μετά και από τη σύλληψη των τριών προσώπων ηλικίας πενήντα οχτώ, τριάντα εννέα και τριάντα ετών.
19/10 @ 15:22
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με την παράκληση της οικογένειας οι παρευρισκόμενοι να είναι ντυμένοι στα λευκά, θα τελεστεί τη Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2025, στις 12:30 το μεσημέρι, η κηδεία του Σταύρου Δημοσθένους, ο οποίος έπεσε θύμα του πρόσφατου φονικού στη Λεμεσό.
19/10 @ 08:44
Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάζεται το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος Ελληνοκύπριος που συνελήφθη για τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους.
18/10 @ 14:19
Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα από τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ το πρωί της Παρασκευής στη Λεμεσό.
18/10 @ 09:27
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού για την άγρια δολοφονία του 49χρονου επιχειρηματία και Προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας «Καρμίωτισσα», Σταύρου Δημοσθένους, που σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί της Πέμπτης στη Λεμεσό.
BEST OF THEMASPORTS