Ο Κώστας Σλούκας αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού AKTOR μετά την νίκη επί της Φενέρμπαχτσε και άρχισε να ρωτάει "ποιος παίζει άμυνα" για το σπουδαίο κλέψιμό του στο τέλος , ενώ στην συνέχεια έκανε πως βουτάει λέγοντας "δώσε μου την μπάλα".
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο ηγέτης του Παναθηναϊκού AKTOR στην νίκη-θρίλερ επί της Φενέρμπαχτσε, με το καθοριστικό του κλέψιμο στον Μάρκο Γκούντουριτς λίγο πριν από το φινάλε του ματς να τραβάει τα βλέμματα.
Μετά το παιχνίδι, ο ηγέτης του "τριφυλλιού" είχε εμφανώς κέφια, με την κάμερα των καναλιών της εκπομπής "Play Makers" των καναλιών Novasports να καταγράφει όσα εξελίχθηκαν κατά την είσοδό του στα αποδυτήρια, αλλά αφού νωρίτερα είχε αγκαλιάσει και φιλήσει την σύζυγό του, Μαρία Δαρσινού.
Με το που μπήκε μέσα στα αποδυτήρια, λοιπόν, γνώρισε την αποθέωση από τους συμπαίκτες του και άρχισε να ρωτάει στα αγγλικά "ποιος παίζει άμυνα;" Και μόλις πήρε την απάντηση έκανε μία κίνηση που έδειχνε πως βουτάει στο παρκέ, λέγοντας "δώσε μου την μπάλα", εννοώντας προφανώς το κλέψιμο στον Γκούντουριτς. Ακολούθως κάθισε και φίλησε μία εικόνα που έχει μαζί του.
Με δύο ματς συνεχίστηκε η πρεμιέρα της σεζόν 2025/06.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
19/08 @ 17:00
Με την ολοκλήρωση του γ' προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθορίστηκε η μέχρι σήμερα βαθμολογία της πενταετίας για τις ομάδες
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
BEST OF THEMASPORTS