Έριξε τριάρα στην ουραγό και πήρε «ανάσα» η Ραγιο Βαγεκάνο
Σε χαλαρούς ρυθμούς, η Ράγιο Βαγεκάνο νίκησε άνετα 3-0 την ουραγό Οβιέδο στο Βαγέκας σε εξ αναβολής ματς της 23ης αγωνιστικής της La Liga και ξέφυγε με +6 από τις θέσεις υποβιβασμού.




Ο Εργκίν Αταμάν τιμωρήθηκε με πρόστιμο 6.000 ευρώ από την EuroLeague Basketball επειδή στον αγώνα με την Ζάλγκιρις για την 23η αγωνιστική "απέτυχε να συμμορφωθεί με τις οδηγίες των διαιτητών" , όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση.
Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος τεχνικός αποβλήθηκε στο 27ο λεπτό του αγώνα με την λιθουανική ομάδα, σε μία φάση γεμάτη σύγχυση. Ο λόγος είναι ότι οι διαιτητές έστειλαν τον Τούρκο τεχνικό στα αποδυτήρια λόγω μίας δεύτερης τεχνικής ποινής που χρεώθηκε στον πάγκο της ομάδας, η οποία αρχικά δόθηκε η εντύπωση ότι είχε ως αποδέκτη έναν οπαδό, πριν διευκρινιστεί ότι τελικά δόθηκε στον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Σάββα Αρώνη.
Παράλληλα, η EuroLeague Basketball ανακοίνωσε ότι επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό AKTOR για την συμπεριφορά των οπαδών του, αλλά και άλλων 2.000 ευρώ στην Ζάλγκιρις για συμπεριφορά των δικών της οπαδών στο παιχνίδι, οι οποίοι και αποβλήθηκαν κατά την διάρκεια του ματς.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις