Iσοπέδωση στην Οκλαχόμα για Μπακς. Τα ελάφια, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τους Θάντερ χωρίς Γιάννη, Λίλαρντ, Λόπες, Μίντλετον και ταπεινώθηκαν με το βαρύ 125-96. Τρομερός Γιόκιτς, ξανά triple double.
Πήγαν αποδεκατισμένοι στην Οκλαχόμα και ταπεινώθηκαν οι Μπακς.
Τα «ελάφια» είχαν εξ' αρχής δύσκολο έργο απέναντι στους Θάντερ, αφού οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Ντέιμιαν Λίλαρντ, Μπρουκ Λόπεζ, Κρις Μίντλετον και Μπόμπι Πόρτις ήταν εκτός και η βραδιά έγινε... εφιαλτική. Συγκεκριμένα η ομάδα του Μιλγουόκι γνώρισε βαριά ήττα 125-96 και έπεσε στο 26-22.
Κορυφαίος για τους νικητές, φυσικά, δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος πλην του Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, ο οποίος σε 22 λεπτά σκόραρε 34 πόντους, ενώ ο Ντιένγκ μέτρηση 21 πόντους. Παραμένει στην κορυφή η Οκλαχόμα με ρεκόρ 39-9.
Στην αντίπερα όχθη για τους αποδεκατισμένους Μπακας ο Ρόλινς ολοκλήρωσε το ματς με 16 πόντους, ενώ ο Έι Τζέι Τζόνσον, είχε 13 πόντους.
Μέγας, Νίκολα Γιόκιτς, έκανε κουμάντο και κόντρα στους Πέλικανς!
Ο Σέρβος σούπερ σταρ ήταν και πάλι ο κορυφαίος των Ντένβερ Νάγκετς, κόντρα στην ομάδα της Νέας Ορλεάνης, και με το 23ο φετινό του triple double οδήγησε την ομάδα του σε εύκολη νίκη με σκορ 125-113.
Μπορεί πρώτος σκόρερ να ήταν ο Μάικλ Πόρτερ με 36 πόντους, ωστόσο ο «Τζόκερ» έκανε και πάλι μυθική εμφάνιση έχοντας 27 πόντους, 14 ριμπάουντ και 10 ασίστ.
Στους 20 πόντους σταμάτησε ο Μάρεϊ. Από πλευράς Πέλικανς, ο Μέρφι έπιασε τους 41 πόντους, την στιγμή που ο ΜακΚόλουμ πρόσθεσε 30. Στα «ρηχά» ο Ζάιον Γουίλιαμσον που έμεινε στους 14 πόντους.
Με τον τρόπο αυτόν οι Νάγκετς, ανέβηκαν στην 4η θέση με ρεκόρ 31-19, την στιγμή που οι Πέλικανς γνώρισαν την 38η ήττα τους και έμειναν 14οι.
Πάλεψε όσο μπορούσε η Πάφος κόντρα στο Γερμανικό «μεγαθήριο» που ακούει στο όνομα Μπάγερν Μονάχου, αλλά η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια και φάνηκε με... σκληρό τρόπο χθες βράδυ στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου «Αλφαμέγα».
Με τη... παλιοσειρά των Γουόκαπ, Μιλουτίνοφ, Φουρνιέ και Βεζένκοφ να βγαίνουν μπροστά στον φινάλε, ο Ολυμπιακός απέδρασε από τη Βιτόρια μετά νικώντας δύσκολα την Μπασκόνια με 102-96!
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα πριν την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στην Euroleague απέναντι στην Μπάγερν, με αναφορά στο παρελθόν και έμφαση στην ενότητα.
Δίχως να υπάρξει κάποια ενημέρωση από πλευράς Ολυμπιακού ή Παρτίζαν, η γαλλική ομοσπονδία μπάσκετ ανέφερε ότι ο Φρανκ Ντιλικίνα «έκλεισε» στους Πειραιώτες!