Καθάρισε και την Ίπσουιτς η Λίβερπουλ, η οποία έδωσε ακόμη μία παράσταση… τίτλου, επικρατώντας με το εμφατικό 4-1, ενώ η Μπόρνμουθ διέλυσε με 5-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με σπασμένα τα φρένα συνεχίζει η Λίβερπουλ! Η ομαδάρα του Άρνε Σλοτ έδωσε άλλη μια παράσταση μπροστά στο κοινό του «Άνφιλντ», επικρατώντας με το εμφατικό 4-1 της Ίπσουιτς και συνεχίζει στο +6 από τους διώκτες της.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Χάκπο, ο οποίος είχε συμμετοχή στα τρία από τα τέσσερα τέρματα. Αφού αρχικά ο Σομποζλάι στο 11’ έδωσε σκορ στο παιχνίδι, ακολούθησε η δημιουργία του 2-0 που πέτυχε ο Σαλάχ από τον Ολλανδό. Για να αναλάβει στη συνέχεια τη σκυτάλη στο σκοράρισμα, βρίσκοντας δίχτυα στο 44’ και στο 66’. Ο Γκριβς στο 90ό λεπτό πέτυχε το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι συνεχίζουν να βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού.
Στο κυνήγι της Λίβερπουλ παραμένει η Άρσεναλ, η οποία τα βρήκε σκούρα στο «Μολινό» αλλά κατάφερε να λυγίσει με 1-0 τη Γουλβς. Ο Λιούις-Σκέλι στο 43’ άφησε τους «κανονιέρηδες» με παίκτη λιγότερο, αλλά η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 70’ με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Ζοάο Γκόμες. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Καλαφιόρι βρήκε δίχτυα και λύτρωσε τους Λονδρέζους!
Η Μπόρνμουθ συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο. Η ομάδα του Ιραόλα διέλυσε με το απίθανο 5-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ανεβαίνοντας στην 5η θέση παρέα με την Τσέλσι. Παράλληλα, οι ηττημένοι έμειναν στην 3η θέση με 44.
Ο Ίσακ συνεχίζει καυτός, βρήκε δίχτυα δις και η Νιούκαστλ πέρασε με ανατροπή από την έδρα της Σαουθάμπτον (1-3) για να εδραιωθεί στην τετράδα, ενώ η Έβερτον ξεμακραίνει από τα χαμηλά, αφού νίκησε 1-0 την Μπράιτον εκτός έδρας!
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής::
Σάββατο 25/01
Μπόρνμουθ-Νότιγχαμ Φόρεστ 5-0
Μπράιτον-Έβερτον 0-1
Λίβερπουλ-Ίπσουιτς 4-1
Σαουθάμπτον-Νιουκάστλ 1-3
Γουλβς-Άρσεναλ 0-1
Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι (19:30)
Κυριακή 26/01
Κρίσταλ Πάλας-Μπρέντφορντ (16:00)
Τότεναμ-Λέστερ (16:00)
Άστον Βίλα-Γουέστ Χαμ (18:30)
Φούλαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:00)
Η επόμενη (24η) αγωνιστική:
Σάββατο 01/02
Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπράιτον (14:30)
Μπόρνμουθ-Λίβερπουλ (17:00)
Έβερτον-Λέστερ (17:00)
Ίπσουιτς-Σαουθάμπτον (17:00)
Νιουκάστλ-Φούλαμ (17:00)
Γουλβς-Άστον Βίλα (19:30)
Κυριακή 02/02
Μπρέντφορντ-Τότεναμ (16:00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κρίσταλ Πάλας (16:00)
Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι (18:30)
Δευτέρα 03/02
Τσέλσι-Γουέστ Χαμ (22:00)
sport-fm.gr
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους από τη Λεμεσό, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά το πρωί της Παρασκευής, 19 Οκτωβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/10 @ 08:08
Η Οβιέδο δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στο ντεμπούτο του Καριόν στον πάγκο παρά την εξαιρετική απόδοση του Εσκαντέλ, με την Εσπανιόλ να φεύγει νικήτρια με σκορ 2-0.
17/10 @ 23:59
Πολύ ψηλό εμπόδιο για την Γκλάντμπαχ αποδείχθηκε (και) η Ουνιόν! Με πρωταγωνιστή τον στόπερ Ντούκι, που πέτυχε δυο γκολ, η ομάδα του Βερολίνου επικράτησε 3-1 και την κράτησε τελευταία.
17/10 @ 23:49
Με δυο γκολ του τρομερού Βαγγέλη Παυλίδη η Μπενφίκα νίκησε 2-0 και πέρασε στους «32» του Κυπέλλου Πορτογαλίας.
17/10 @ 23:47
Απίθανο βράδυ Παρασκευής στο «Παρκ ντε Πρενς», με την Παρί Σεν Ζερμέν να τα… βλέπει όλα κόντρα στο Στρασβούργο, αλλά να επιστρέφει από το εις βάρος της 3-1 και να παραμένει στην κορυφή με το 3-3.
17/10 @ 18:06
Ένας τσακωμός του Αντόνιο Ρίντιγκερ με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ φέρεται να... ξεχείλισε το ποτήρι για τον Γερμανό στόπερ στη Ρεάλ Μαδρίτης.
17/10 @ 15:48
Ο Φραντσέσκο Τότι σε συνέντευξή του αποκάλυψε πράγματα για την απόφαση που πήρε να αποσυρθεί πριν από οκτώ χρόνια.
BEST OF THEMASPORTS