Φαν του Κακουλλή ο Ηλίας, αυτόν ζήτησε από Κύπρο!
Ο Ηλίας Χαραλάμους ζήτησε ένα Κύπριο παίκτη και αυτός δεν ήταν ο Πίττας αλλά ο Ανδρόνικος Κακουλλής.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με τον πόντο που πήρε η Λεμεσιανή ομάδα η οποία βρίσκεται στην 9η θέση, έφτασε στους 21 και διατήρησε το +9 από τη Νεα Σαλαμίνα που ανέβηκε στους 12 και έπιασε την ΕΝΠ στη 12η θέση.
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε στη μετριότητα, με ισορροπημένη κατοχή μπάλας, πολλα λάθη και από τις δύο ομάδες και ελάχιστες καλές στιγμές από πλευράς ΑΕΛ μόνο, αφού οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν ούτε μία τελική προσπάθεια! Οι μοναδικές αξιοσημείωτες στιγμές σε αυτό το... βαρετό πρώτο μέρος, ήταν οι τέσσερις ευκαιρίες που δημιούργησε η Λεμεσιανή ομάδα με τους Μακρή (14΄), Λεσοβόι (17΄, 40΄) και Τρισκόφσκι (39΄).
Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην... Ο ρυθμός έγινε πιο γρήγορος, με τη Νέα Σαλαμίνα να μπαίνει δυνατά και να κυριαρχεί στο πρώτο 20 λεπτό, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα στο σκορ! Στη συνέχεια, η ΑΕΛ αντέδρασε, είχε κάποια καλά διαστήματα και έχασε με τη σειρά της κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει ακόμα και στις καθυστερήσεις, αλλά έμεινε για μία ακόμη φορά στο μηδέν!
Ευκαιρίες όμως είχε και η ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία... «άγγιξε« το γκολ σε 3-4 περιπτώσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά βρήκε απέναντι της τον εκπληκτικό Μπράγκα που κράτησε όρθια την ΑΕΛ.
Η Νέα Σαλαμίνα πάντως, έστειλε αισιόδοξα μηνύματα με την απόδοση της στο Β΄ημίχρονο, αλλά και με την παρουσία των νεοφερμένων παικτών, σε αντίθεση με την ΑΕΛ που προβλημάτισε για μία ακόμη φορά...
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΕΛ (Σατσιάς): Μπράγκα, Φραντζής (71΄ Ευσταθίου), Στόλνικ, Κέτσκες, Σινγκ (59΄ Φιλιώτης), Τοκού, Γερολέμου (59΄ Μάμας), Τομάλα, Μακρής (59΄ Νεοφύτου), Τρισκόφσκι, Λεσοβόι.
Στον πάγκο: Κυριάκου, Μπέκερ, Κοσταντίνι, Ουεντραόγκο, Άβραχαμ, Χριστοδούλου, Θεμιστοκλέους, Παναγή.
Νέα Σαλαμίνα (Πουρσαϊτίδης): Άντος, Μιχαήλ, Τόμοβιτς, Φερνάντες (68΄ Πλουμάν), Λέουκο (39΄ Λέζιακς), Μπεχαράνο, Ντουρμίσι, Μπαχάσα, Ντουρμισάι, Καρλίτος, Μαυρουδής (46΄ Ταμπέκου).
Στον πάγκο: Σωτηρίου, Καλανίδης, Βέλλιος, Ευθυμίου, Σπυριδάκης, Προκοπίου, Κοντόπουλος, Βίκτωρος.
Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
Α' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
Β' Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
VAR: Rumsas Donatas
AVAR: Πέτρου Πέτρος
Παρατηρητής: Δημητρίου Αντρέας