Γιάννης ΙωάννουΝα δώσει συνέχεια στις επιτυχίες θέλει η Ανόρθωση, η οποία κοντράρεται απόψε (19:30) με τον πάντα επικίνδυνο και απαιτητικό Εθνικό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για τη 18η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Την προηγούμενη αγωνιστική, η «Κυρία» κόντρα στα προγνωστικά, επικράτησε της Ομόνοιας στο ΓΣΠ με 0-2, πήρε την πρώτη της φετινή εκτός έδρας νίκη και έστειλε... ηχηρό μήνυμα στον Απόλλωνα, ότι δεν θα «τρέχει» μόνος του στην κούρσα για την 6η θέση όπως πολλοί υπέθεσαν σε κάποια φάση του πρωταθλήματος.
Πέρα από τη μείωση της μεταξύ τους διαφοράς στον πόντο όμως, η ομάδα της Αμμοχώστου πήρε και μία «ένεση» ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης για τη συνέχεια που την είχε μεγάλη ανάγκη μετά τις δύο σερί ήττες από Απόλλωνα και Πάφο.
Όμως, επειδή κάθε αγωνιστική είναι μια άλλη ιστορία, για να έχει αξία το σπουδαίο διπλό επί της Ομόνοιας, θα πρέπει απόψε να κερδισει και τον Εθνικό στην «καυτή» της έδρα, για να μειώσει ξανά στο -1 από την 6η θέση - αφού ο Απόλλωνας κέρδισε την ΕΝΠ και είναι στο +4 - ούτως ώστε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για... ανατροπή στη μάχη για τη μοναδική διαθέσιμη θέση για την πρώτη εξάδα.
Ο προπονητής της «Κυρίας», Μάουρο Καμορανέζι, θα έχει για ένα ακόμη παιχνίδι αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, γι' αυτό και έχει κάποια διλήμματα για το αρχικό σχήμα, όμως περιμένει από όλους όσοι αγωνιστούν, να τα δώσουν όλα όπως έκαναν και κόντρα στην Ομόνοια για να πάρουν ακόμη ένα σημαντικό τρίποντο που θα τους ανεβάσει και άλλο την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση.
Εκτός πλάνων οι τραυματίες Γκιούρτσο, Αρτυματάς, Κριχόβιακ και Μλάντοβιτς, πέραν των Χρυσοστόμου και Γούλερι που είναι νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Ρόγκουλιτς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.
Σε σχέση με το ντέρμπι απέναντι την Ομόνοια, επιστρέφει ο Σταμούλης που εξέτισε την τιμωρία του.
Ποθανή ενδεκάδα: Ζίβκοβιτς, Χρυσόπουλος, Τεϊσέιρα, Κάργας, Κίκο, Κονσεισάο, Ιωάννου, Ρόγκουλιτς, Λόπες, Παρούτης, Ε. Χαραλάμπους.
Με αφορμή την τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων για το έτος 2025, που είναι παράλληλα και η τελευταία πριν το τέλος του πρώτου γύρου, συγκεντρώσαμε τα αποτελέσματα στα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στις θέσεις 7-14 μετά το πέρας των πρώτων 10 αγωνιστικών και ετοιμάσαμε μία... ειδική βαθμολογία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/11 @ 11:22
Συγκινητικό μήνυμα από τους οργανωμένους οπαδούς της Ανόρθωσης, για τον φίλο τους και μαχητή «Σύμπα», που έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο:
12/11 @ 21:38
Ζορίστηκε στα πρώτα του παιχνίδια στον πάγκο της Ανόρθωσης, σε τέτοιο βαθμό, που δημιούργησε αμφιβολίες για το αν μπορεί να οδηγήσει την «κυρία» σε... ασφαλή μονοπάτια και να την απομακρύνει οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη.
12/11 @ 13:34
Οι δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλας Μάρκου στον ΣΠΟΡ FM.
13/11 @ 21:00
Ο Στέφανο Σένσι είναι χωρίς αμφιβολία η κορυφαία μεταγραφή της Ανόρθωσης για τη φετινή σεζόν.
11/11 @ 15:04
Φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Supersport 104 με την Μαρίνα Αργυρού ήταν η υπεύθυνη επικοινωνίας της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου.
10/11 @ 20:23
Η ενημέρωση.
BEST OF THEMASPORTS