Υπάρχει... πρόβλημα με την κάθοδο ξένων διαιτητών και VARιστών στην Κύπρο;
Νύχτωσε και ακόμα η ΚΟΠ να ανακοινώσει τους ορισμούς των διαιτητών και var για τα έξι ματς της 25ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν το Σαβ/κο 07-08 Μαρτίου.




Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιουργώντας διαφορά ασφαλείας από το πρώτο ημίχρονο κατά το οποίο προηγήθηκε με 18-8, επιβάλλοντας την κυριαρχία του και στο δεύτερο μέρος του αγώνα.
Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Νικόλαος Καρκάλατος με 11 τέρματα, ενώ δεύτερος ήταν ο Ανδρέας Ιωάννου που πέτυχε οκτώ γκολ.
Θυμίζουμε ότι η Εθνική μας είχε κερδίσει με 22-21 στην πρεμιέρα τη Βουλγαρία, ενώ στον χθεσινό αγώνα κόντραρε τη Μεγάλη Βρετανία από την οποία ηττήθηκε με 28-26.
«Μας αφήνουν μια γλυκόπικρη γεύση οι αγώνες, αφού χθες μπορούσαμε να κερδίσουμε και τη Μεγάλη Βρετανία. Παρόλα αυτά όλοι οι παίκτες δώσαμε τα πάντα για την Εθνική ομάδα και ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια» δήλωσε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Ανδρέας Παπαλαμπριανού.
Κύπρος (Ανδρέας Ανδρέου): Γεωργιάδης 1, Τίκκας, Δημοσθένους 3, Αργυρού, Παπαλαμπριανού, Χατζηδάκης, Καρκάλατος 11, Μπρούτζος, Γεωργίου 3, Ιωάννου Α. 2, Χατζηπέτρου 4, Χατζησάββα 3, Ρούσσος, Κρητικός 4, Πανάρετου 4, Ιωάννου Α. 8.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις