Γιαμάλ για τις συγκρίσεις με τον Μέσι: «Είναι μόνο ένας»

Γιαμάλ για τις συγκρίσεις με τον Μέσι: «Είναι μόνο ένας»

Ο Λαμίν Γιαμάλ μίλησε για τις συγκρίσεις που του κάνουν με τον Λιονέλ Μέσι, για τα αγαπημένα του χαρακτηριστικά στον θρύλο της Μπαρτσελόνα αλλά και για την εκτίμηση που έχει στον Αργεντίνο σταρ.

«Αυτό που θαμάζω πιο πολύ στον Μέσι είναι η άνεση με την οποία κάνει τα πάντα. Είναι σε έναν τελικό και μπορεί να περάσει για πλάκα τέσσερις παίκτες. Όσοι παίκτες και αν τα πηγαίνουν καλά, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος σαν αυτόν. Ο Μέσι είναι μόνο ένας», είπε αρχικά ο Γιαμάλ και στη συνέχεια προσέθεσε πως: «Είμαι σίγουρος ότι θέλει να κερδίσει κι άλλους τίτλους και ακόμα ένα Μουντιάλ. Είναι δύσκολο να ηρεμήσεις όταν κερδίζει τίτλους κι αυτός δεν ηρέμησε ποτέ. Τα είχε πάρει όλα, Champions League, Χρυσές Μπάλες... Αλλά δεν σταμάτησε. Πάντα θέλει περισσότερα».

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Αργυρό μετάλλιο για τον Ιωσήφ Κεσίδη, χάλκινος ο Μίλαν Τρίκοβιτς

Αργυρό μετάλλιο για τον Ιωσήφ Κεσίδη, χάλκινος ο Μίλαν Τρίκοβιτς

Ο Ιωσήφ Κεσίδης πρόσθεσε ακόμα ένα μετάλλιο στη σημαντική έως τώρα συλλογή του, παρά το ότι στις 19 Αυγούστου θα γιορτάσει μόλις τα 21α γενέθλιά του.