Πόλυς ΧαραλάμπουςΠρο των πυλών του Αρχαγγέλου, βρίσκεται ο Ισπανός ακραίος επιθετικός Ιβάν Αλέχο. Τον περιμένουν τα προσεχή 24ωρα στην Κύπρο, για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στους περσινούς πρωταθλητές.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αμέσως μετά την ισοπαλία (σαν ήττα) με τον Εθνικό στο Δασάκι, όπου έκλεισε ο κύκλος των υποχρεώσεων του ΑΠΟΕΛ για το 2024, «έσκασαν μύτη» πληροφορίες, ότι χτυπά το καμπανάκι για αποδέσμευση του Πορτογάλου Πίζι.
Δεν ήταν μόνο το ότι έμπειρος επιθετικός, ήταν άφαντος στο ψεσινό παιχνίδι (είχε μια κλασική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο), αλλά η εν γένει μη ικανοποιητική του παρουσία, που οδήγησαν την τεχνική ηγεσία να κάμει εισήγηση να "κοπεί" απο το ρόστερ.
Σε 13 εμφανίσεις (11 ήταν βασικός) έχει βάλει τρία γκολ, με Άρη, ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα. Είχε αποκτηθεί κατά το διάστημα που ήταν πρώτος προπονητής ο Ζοσέ Ντομίνγκες, προφανώς αυτός τον "έψησε" να έλθει στο νησί.
Αν και σούπερ – όνομα στα ντουζένια του και με πλούσια καριέρα ο Πϊζι, στα δικά μας τα μέρη δεν μπόρεσε να κάμει τη μεγάλη διαφορά.
Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Άρης με το οποίο ενημέρωσε για το σημερινό (07/07) πρόγραμμα προπόνησης της προετοιμασίας στην Αυστρία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/07 @ 13:47
Μπορεί πρόσφατα ο ΑΠΟΕΛ να απέκτησε από την Κάντιθ τον Αλέχο με κανονική μεταγραφή (σσ. ήταν στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού), όμως τελικά δεν θα παραμείνει στον Αρχάγγελο...
07/07 @ 13:33
Πιο ορατό από ποτέ, είναι το ενδεχόμενο να χωρίσουν οι δρόμοι του ΑΠΟΕΛ με τον Βιντ Μπέλετς μετά από μία τριετία...
06/07 @ 21:05
Μπορεί να συμπλήρωσε τα 38 του χρόνια ο Ελ Αραμπί, αλλά παραμένει ακόμα ένα δυνατό όνομα στο μεταγραφικό παζάρι, το οποίο δεν αφήνει ασυγκίνητο ομάδες, κυρίως από την Ελλάδα που γνωρίζουν από... πρώτο χέρι τις ικανότητες του στο σκοράρισμα, από την πενταετή (2019-2024) παρουσία του στον Ολυμπιακό.
06/07 @ 19:05
Στην Κύπρο για διακοπές βρίσκεται ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Αΐλτον Αλμέιδα!
06/07 @ 17:32
Σημερινό (06/07) δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας Sportime, αναφέρει ότι ο 25χρονος Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός, Ζήσης Χατζηστραβός, για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρθηκε και ο ΑΠΟΕΛ του Πάμπλο Γκαρσία, δίνει τη δεδομένη στιγμή, προβάδισμα στον Άρη Θεσσαλονίκης για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
05/07 @ 21:01
Ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει αρκετές κινήσεις ενίσχυσης ενόψει της νέας περιόδου και μπροστάρης είναι ο προπονητής Πάμπλο Γκαρσία
BEST OF THEMASPORTS