Γιορτές με γεμάτες τσέπες για τους παίκτες της Καρμιώτισσας!

Γιορτές με γεμάτες τσέπες για τους παίκτες της Καρμιώτισσας!

Με εντολή του προέδρου κ. Σταύρου Δημοσθένους οι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας πληρώθηκαν τον μισθό Δεκεμβρίου και φεύγουν με γεμάτες τις τσέπες για τις των Χριστουγέννων.

Αναλυτικά:

«Με εντολή του προέδρου κ. Σταύρου Δημοσθένους οι ποδοσφαιριστές της αμάδας μας πληρώθηκαν τον μισθό Δεκεμβρίου και φεύγουν με γεμάτες τις τσέπες για τις διακοπές των Χριστουγέννων!

Ήταν κάτι που τους υποσχέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος και τους ανακοίνωσε πριν την έναρξη του αγώνα ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ψυχολογία τους!

Απο σήμερα η ομάδα είναι ελεύθερη για ξεκούραση μέχρι τις 28/12 όταν και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Επόμενος αγώνας στο ΓΣΠ με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ στις 4 Ιανουαρίου».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Βελτιωνόμαστε, αλλά θέλουμε περισσότερα» - Τα μηνύματα της Καρμιώτισσας μετά τη χθεσινή ισοπαλία

«Βελτιωνόμαστε, αλλά θέλουμε περισσότερα» - Τα μηνύματα της Καρμιώτισσας μετά τη χθεσινή ισοπαλία

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Καρμιώτισσας, την επομένη του αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου, που έληξε ισόπαλος 1-1.