O εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Νικόλας Λεβέντης παραχώρησε δηλώσεις στον Supersport104 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το πρώτο σχόλιο μετά τη νίκη στο κύπελλο: «Ήταν σημαντική η πρόκριση με οποιονδήποτε τρόπο, θα έπρεπε να αποδείξουμε ότι ήμασταν το φαβορί και το κάναμε ως σύνολο. Η αλήθεια είναι ότι πετύχαμε τρία τέρματα και μας έφυγε το άγχος. Η Αγία Νάπα απέδειξε ότι παίζει χωρίς άγχος. Η ΑΕΛ εμφανίστηκε σοβαρή και η νέα τεχνική ηγεσία έδειξε το «μονοπάτι» που θέλει να ακολουθήσουν οι παίκτες. Σημαντικό που πήραν νεαροί της ομάδας χρόνο συμμετοχής, όπως οι Παναγιώτου και Χριστοφή που είναι παιδιά από την ακαδημία, είναι σημαντικό να μπαίνουν στην εξίσωση. Η ΑΕΛ θέλει να παίρνει στα σοβαρά όλα τα παιχνίδια».
Για τη σοβαρότητα της ΑΕΛ: «Στο παρελθόν μας απέκλεισε η Αγία Νάπα, ωστόσο, η σημαντικότητα της πρόκρισης είναι ότι ο επόμενος γύρος είναι μέσα στον Φεβρουάριο. Έχουμε το χρονικό διάστημα για σωστή προετοιμασία και να έχουμε χρόνο να διορθώσουμε τα λάθη μας παίρνοντας και παίκτες που θα βοηθήσουν το ρόστερ. Μας ενδιαφέρει ο θεσμός».
Για τον Ζαχαρίου και τα τέρματα που σημείωσε: «Ο κάθε ποδοσφαιριστής καλείται να ανεβάσει απόδοση, το γνωρίζουν καλά οι Κύπριοι παίκτες, καθώς αντιλαμβάνονται τη σημασία που έχει να φοράς τη φανέλα της ΑΕΛ. Οι παίκτες θα πρέπει να αποδεικνύουν ότι αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του συνόλου. Θέλουμε αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, στους επόμενους δύο αγώνες θέλουμε το απόλυτο».
Για τον «εμβολιασμό» των μεταγραφών: «Θα γίνουν τρεις κινήσεις. Η μία θα είναι η εγγραφή του Μπέκερ που αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Ο Σατσιάς και οι συνεργάτες του πρόκειται να αποφασίσουν για τις θέσεις ενίσχυσης. Έγινε η συνάντηση, αποφασίστηκε το μπάτζετ που πρόκειται να διατεθεί, καθορίστηκαν τα δεδομένα για να κλείσουμε τους παίκτες μέσα στον Δεκέμβριο και να εγγραφούν αρχές Ιανουαρίου. Δεν είναι εύκολη η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, όμως θα πρέπει να υπάρξει εμβολιασμός για να “κλείσουν” τα κενά. Οι υφιστάμενοι παίκτες πρέπει να ανεβάσουν απόδοση, ενώ οι νέες μεταγραφές πρέπει να μας ανεβάσουν επίπεδο. Δεν θα γίνουν μεταγραφές απλώς για να κάνουμε κάποια κίνηση. Όποιος παίκτης έρθει θα πρέπει να προσαρμοστεί στα «θέλω» της τεχνικής ηγεσίας».
Στο οικονομικό “κομμάτι”, ποια είναι η εικόνα; «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο στο οικονομικό κομμάτι, σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες ωστόσο δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας για να γίνουν προσθήκες τον Ιανουάριο. Αν θέλουμε να αναβαθμιστεί το σύνολο πρέπει να γίνουν μεταγραφές με κάθε τρόπο. Η ΑΕΛ τηρεί πιστά ένα οικονομικό πλάνο διαχείρισης. Δεν θα γίνουν υπερβάσεις. Θα χρειαστούμε ενίσχυση από τη μέση και μπροστά. Ο κ. Σατσιάς και οι συνεργάτες του έχουν την εικόνα της ομάδας».
Για τα αγωνιστικά θέματα με Καρμιώτισσα: «Σίγουρα επιστρέφει ο Μπάμποκ στο κέντρο, θα απουσιάζει ο Μεγιάδο που είναι τιμωρημένος. Θα προπονηθεί και ο Ρομπέρτα, οπότε θα έχουμε κάποιες επιστροφές. Οι Τρισκόφσκι και Άμπραχαμ θα μπουν στις προπονήσεις της επόμενης εβδομάδας. Εκτός και ο Παπαφώτης αυτή την εβδομάδα. Τέλος, ο Νεοφύτου είχε απλώς κάποιο σφύξιμο, δεν θα τον αφήσει εκτός».
Για τον κόσμο: «Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βρέθηκε κοντά μας. Η επιστροφή του κόσμο στο «Alphamega» είναι το μεγαλύτερο κέρδος για εμάς, τους θέλουμε κοντά μας. Τα αγωνιστικά κενά θα πρέπει ο κόσμος να τα αναπληρώσει με τον παλμό και τη φωνή του».
Ο αργυρός Ολυμπιονίκης του 2024 Παύλος Κοντίδης, η άλτρια του ύψους Έλενα Κουλιτσένκο, η ποδοσφαιρική Πάφος FC και η πετοσφαιρική Ολυμπιάδα Νεάπολης είναι οι κορυφαίοι για το 2024, με τη βράβευσή τους να πραγματοποιείται το βράδυ της Πέμπτης, 16 Ιανουαρίου 2025, στη 52η Γιορτή των Αρίστων της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/01 @ 19:17
Το παρών τους στη σημερινή (16/01) προπόνηση της ΑΕΛ έδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Λεμεσιανής ομάδας.,
16/01 @ 17:21
Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο μοναδικός στόχος της ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα από εδώ και πέρα, είναι να... μην μπλέξει σε περιπέτειες στην επικίνδυνη ζώνη.
15/01 @ 14:33
Κάλεσμα από τους οπαδούς της ΑΕΛ.
15/01 @ 14:27
O Denis Thomalla είναι σε ακτίνα συμφωνίας με την ΑΕΛ. Μετά το ναυάγιο με τον Πόθο η ομάδα της Λεμεσού... αντιδρά με αντεπίθεση για την ενίσχυση του ρόστερ.
15/01 @ 11:57
Ανακοίνωση από την ΑΕΛ για τα εισιτήρια του αγώνα κόντρα στον Εθνικό
15/01 @ 08:27
Στο «καπάκι» της πληροφορίας, ότι ΑΕΛ και Άρης έχουν συμφωνήσει για μεταπήδηση του Μπράουν στους γαλαζοκίτρινους, αργά το βράδυ διέρρευσε ότι ο παίχτης ζήτησε χρόνο να πάρει την απόφαση του…
BEST OF THEMASPORTS