Θα γίνει διακαής Πόθο(ς), τον Γενάρη;

Θα γίνει διακαής Πόθο(ς), τον Γενάρη;

Σαν τη μύγα μες το γάλα, ήταν σε αρκετές στιγμές της χθεσινής αναμέτρησης της Καρμιώτισσας με την Ανόρθωση, ο Χοσέ Πόθο!

Δεν χρειάζεται να… εκδώσει άλλες αποδείξεις ο 28χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός, ότι είναι από τα πιο ποιοτικά «κοσμήματα» της Cyprus League By Stoiximan. Μιλά απο μόνη της και η προϋπηρεσία του (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ). 

«Μελένια λόγια» είχαν γραφτεί για τον άσο των «πορτοκαλί» και μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα πριν από δυο μήνες. Στον πάγκο της ομάδας των Πολεμιδιών, ήταν ο Μάουρο Καμορανέζι, ο οποίος θα προτιμούσε χθες να μην τον έχει αντίπαλο, στο ντεμπούτο του στην Ανόρθωση.

Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το «πακέτο» απολαβών του Πόθο, αλλά αποκλείεται να μην τον έχουν σημειώσει στο μπλοκάκι τους, οι τεχνικοί διευθυντές και οι προπονητές μεγάλων ομάδων.

Εννοείται, ότι θα… ζητήσει ένα σεβαστό ποσό ο διοικητικός ηγέτης της Καρμιώτισσας Σταύρος Δημοσθένους, για να υπογράψει την μετακόμιση του σε άλλη ομάδα του νησιού.  

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Προσοχή: Ανάκληση 52 οχημάτων στην Κύπρο λόγω αερόσακων TAKATA – Δείτε ποιες μάρκες επηρεάζονται

Προσοχή: Ανάκληση 52 οχημάτων στην Κύπρο λόγω αερόσακων TAKATA – Δείτε ποιες μάρκες επηρεάζονται

Σε ανάκληση 52 οχημάτων διαφόρων κατασκευαστών προχώρησε το Τμήμα Οδικών Μεταφορών, λόγω ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, με σύσταση προς τους ιδιοκτήτες να μη χρησιμοποιούν τα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα μέχρι την αντικατάσταση του εξαρτήματος.