Έπιασε τον ΑΠΟΕΛ η Καρμιώτισσα

Έπιασε τον ΑΠΟΕΛ η Καρμιώτισσα

Ο Αλέξης Γαρπόζης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Καρμιώτισσας και αποτελεί τον τρίτο προπονητή που θα κάτσει στον πορτοκαλί πάγκο μετά τους Αυγουστή και Καμορανέζι.

Μετά την αποχώρηση του Μαούρο Καμορανέζι η ομάδα των Πολεμιδιών έπιασε τον ΑΠΟΕΛ στις δύο αποχωρήσεις προπονητών για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι προπονητές που αποχώρησαν:

Μετά τους Φεράντο (ΑΕΚ), Γκαγιέγο (ΑΠΟΕΛ), Αυγουστή (Καρμιώτισσα), Χριστοδούλου (Νέα Σαλαμίνα), Ντομίνγκες (ΑΠΟΕΛ), Γκούτμαν (ΕΝΠ) και ο έβδομος ο Καμορανέζι (Καρμιώτισσα).

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κι άλλη αεροπορική εταιρεία αναστέλλει προσωρινά τις πτήσεις της από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας – Όλες οι λεπτομέρειες

Κι άλλη αεροπορική εταιρεία αναστέλλει προσωρινά τις πτήσεις της από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας – Όλες οι λεπτομέρειες

Η γερμανική αεροπορική εταιρία Λουφτχάνσα (Lufthansa) αναστέλλει τις πτήσεις της προς και από την Λάρνακα έως τις 6 Μαρτίου, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο γερμανικός όμιλος.