Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε απόψε (23/10) ο προπονητής της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας, ενόψει της αυριανής (24/10, 19:45) αναμέτρησης στο στάδιο «Tynecastle Park» με αντίπαλο τη Χαρτς, για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League. Τους ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» εκπροσώπησε ο Mάριους Στεπίνσκι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Ανυπομονώ για τον αγώνα αύριο. Είναι σημαντική στιγμή που είμαι εδώ γιατί μας ενώνουν πολλά με τη Χαρτς ως Λιθουανός. Οι περισσότεροι στη Λιθουανία υποστηρίζουν τη Χαρτς και περίμεναν τους αγώνες για να τη στηρίξουν. Όλοι θέλουν να βρίσκονται εδώ σήμερα και να αγωνίζονται απέναντι σε τέτοιου είδους ομάδα».

Για το αυριανό παιχνίδι και τον νέο τεχνικό: «Είναι ένα παιχνίδι που έπαιξε η Χαρτς με τον νέο προπονητή. Υπάρχει μια ξεκάθαρη δομή στο παιχνίδι τους, έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι καθώς δεν είχαμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε, έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας όμως θα κάνουμε το καλύτερο. Ήρθαμε εδώ με μοναδικό στόχο την νίκη. Όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και αύριο πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να δώσουμε και στον κόσμο μας χαρά, αφού ξέρουμε ότι δεν τους δώσαμε αυτό που ήθελαν το περασμένο Σάββατο».

Για την ήττα από την ΕΝΠ: «Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι για να αντιδράσεις. Η κριτική πρέπει να μείνει μόνο σε μένα για τον αγώνα με την ΕΝΠ γιατί φτιάξαμε αρκετές φάσεις και σίγουρα οι παίκτες έκαναν ότι μπορούσαν. Το αυριανό ματς είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και εμείς είμαστε έτοιμοι. Θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη που θα μας δώσει πολύ περισσότερα από τρείς βαθμούς».

Για τον κόσμο που ταξίδεψε στο Εδιμβούργο: «Πάντα ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις από την ομάδα και είναι φυσιολογικό. Πρέπει να γνωρίζουν όμως ότι εμείς πάντα δουλεύουμε και παλεύουμε για την νίκη. Είμαστε περήφανοι και νιώθουμε τη στήριξή τους».

Από τους ποδοσφαιριστές μίλησε ο Στεπίνσκι:  «Πρέπει κάθε αγώνα να δίνουμε τα πάντα και αύριο είμαι σίγουρος πως θα επιβεβαιώσουμε την ποιότητα μας. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με την ίδια συνέπεια, την ίδια συμπεριφορά και καρδιά. Πρέπει να αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι ποιοι είμαστε, αυτό θα κάνουμε και αύριο».

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η τελευταία προπόνηση της Ομόνοιας στη Σκωτία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
23/10 @ 21:33

Η τελευταία προπόνηση της Ομόνοιας στη Σκωτία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ομόνοια ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού αγώνα (24/10, 19:45) με τη Χαρτς στη Σκωτία για την 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Κρίτσλει ενόψει Ομόνοιας: «Έχουν πραγματικά συναρπαστικούς επιθετικούς»-ThemaSports
23/10 @ 19:45

Κρίτσλει ενόψει Ομόνοιας: «Έχουν πραγματικά συναρπαστικούς επιθετικούς»

Δείτε όσα δήλωσε ο τεχνικός της Χαρτς, Νέιλ Κρίτσλει, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την Ομόνοια στο «Tynecastle Park», για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Έφτασε Εδιμβούργο η Ομόνοια (Φωτογραφία)-ThemaSports
23/10 @ 17:21

Έφτασε Εδιμβούργο η Ομόνοια (Φωτογραφία)

Στο Εδιμβούργο λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα η αποστολή της Ομόνοιας.

Ομόνοια: 31 χρόνια από τον θάνατο του Ηλία Πούλλου-ThemaSports
23/10 @ 13:49

Ομόνοια: 31 χρόνια από τον θάνατο του Ηλία Πούλλου

Κείμενο από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας για τη συμπλήρωση 31 ετών από τον θάνατο του Ηλία Πούλλου.

Απίστευτη ταλαιπωρία για Ομόνοια - Αναχώρησε για Εδιμβούργο με 2,5 ώρες καθυστέρηση!-ThemaSports
23/10 @ 11:25

Απίστευτη ταλαιπωρία για Ομόνοια - Αναχώρησε για Εδιμβούργο με 2,5 ώρες καθυστέρηση!

Μετά από απίστευτη ταλαιπωρία 2,5 ωρών (!), η αποστολή της Ομόνοιας αναχώρησε για το Εδιμβούργο στις 11:24, αντί για τις 09:00 που ήταν προγραμματισμένη η πτήση!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ