Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί στις 16:30 ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μανόλο Χιμένεθ, ενόψει της αυριανής (24/10, 29:45) αναμέτρησης στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Μπόρατς Μπανια Λούκα, για την 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Ματέο Σούσιτς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του Ισπανού τεχνικού:

 «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να συνεχίσει το ΑΠΟΕΛ να γράφει ιστορία στην Ευρώπη. Κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να δώσουμε ικανοποίηση στους οπαδούς μας, ξέρουμε τι σημαίνει για το κλαμπ να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα. Κάθε ευρωπαϊκός αγώνας είναι δύσκολος, κάθε αντίπαλος έχει δυνατότητες. Η επιθυμία να πάρουμε τη νίκη είναι πολύ μεγάλη. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι νικηφόρο μπορεί και όχι, αυτό που δεν διαπραγματευόμαστε είναι η στάση των παικτών, η επιθυμία να κερδίσουν».

Για τον κόσμο που διψά για επιτυχίες στην Ευρώπη: «Οι οπαδοί περιμένουν τα καλύτερα από εμάς. Η σημασία που έχει να κερδηθεί ένας ευρωπαϊκός αγώνας είναι πάρα πολύ μεγάλη. Είμαστε αφοσιωμένοι και έχουμε την όρεξη να δώσουμε την ικανοποίηση στους οπαδούς μας».

Για το αν θα άλλαζε κάτι στη λίστα αν μπορούσε: «Είμαι από αυτούς που πιστεύουν στο παρόν. Έχουμε 7-8 παίκτες που είναι εκτός λίστας γιατί ήρθαν αργά. Μακάρι να τους είχαμε όλους στη διάθεση μας, αλλά από τη στιγμή που δεν τους έχουμε, δεν θα σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα».

Για το αν είναι καλύτερη η ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας Αραδίππου: «Η καλύτερη ψυχολογία και το καλύτερο φάρμακο είναι η νίκη. Προτιμώ να κερδίζω πέντε ματς με 1-0 παρά ένα ματς με 5-0. Αυτό που είναι ξεκάθαρο, είναι ότι οι παίκτες άξιζαν τη νίκη και την κατέκτησαν. Αυτό που κρατώ από αυτά τα παιχνίδια, είναι ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να αγωνιστούν. Δεν είμαι εγώ προπονητής του στυλ που θέλω να παίζω με 11 παίκτες, δεν έχει σημασία μόνο αυτοί που αρχίζουν τον αγώνα, αλλά και αυτοί που τον τελειώνουν».

Για τον Μάγιερ: «Έχω τυφλή εμπιστοσύνη στη δουλειά των παικτών. Είναι πολύ γνωστός παίκτης, τον ήξερα από τον καιρό της Σάλκε. Αυτό το ταλέντο θέλουμε να δούμε και στο ΑΠΟΕΛ και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Έχω μελετήσει τη σύγχρονη ιστορία του κάθε ποδοσφαιριστή, γνωρίζω ότι ο Μαξ δεν συμμετείχε στην προετοιμασία και αυτό του έχει στοιχίσει μαζί με τον τραυματισμό του. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε τόσο την καλύτερη δική του εκδοχή, όσο και των συμπαικτών του».

Για τον Ελ Αραμπί που στα 37 του αγωνίζεται ως 25χρονος: «Είναι σπεσιαλίστας στα γκολ. Εχω υποφέρει από αυτή την ειδικότητα του όταν ήταν στον Ολυμπιακό, τώρα θα προσπαθήσω να τον απολαύσω όσο περισσότερο γίνεται».

Για τα αγωνιστικά: «Περιμένουμε την επιστροφή του Δώνη, είναι κοντά η επιστροφή του. Θα δούμε ποιοι θα είναι στο 100% για να μπορούν να συμμετέχουν στους αγώνες».

Δηλώσεις Ματέο Σούσιτς:

«Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Βρισκόμαστε σε καλή διάθεση και έχουμε ψηλά την αυτοπεποίθηση μας. Δεν θα έχουμε εύκολο παιχνίδι, δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Μπόρατς. Πρέπει να μπούμε με όλη την αφοσίωση που έχουμε για να κερδίσουμε και να χαρίσουμε τη νίκη στους οπαδούς μας».

Για το ότι αντιμετώπισε την Μπόρατς σε ηλικία 20 ετών και την κέρδισε: «Πέρασε αρκετός καιρός από τότε. Είναι πάντα καλό να παίζεις με ομάδες της χώρα σου. Ο προπονητής είναι πρώην συμπαίκτης μου. Από το 2021 έχει αλλάξει. Έχει εμπειρία, αυτοπεποίθηση, καλό προπονητή και μερικά ονόματα. Έχει καλή άμυνα. Παρακολουθώ το ποδόσφαιρο της χώρας μου, αλλά σήμερα δεν υπάρχουν μυστικά στο ποδόσφαιρο. Οι παίκτες της Μπόρατς απέκτησαν εμπειρία, έναν καλό προπονητή και έχουν καλά ονόματα παικτών».

Για το αν είναι παράδειγμα προς αποφυγή το ματς με τη Σάμροκ: «Με τη Σάμροκ το ελέγχαμε το παιχνίδι, έπρεπε να το είχαμε τελειώσει και δεν το κάναμε».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του ΑΠΟΕΛ - Πατήστε ΕΔΩ

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΕΛ: Τα εισιτήρια για Ανόρθωση-ThemaSports
22/10 @ 17:10

ΑΠΟΕΛ: Τα εισιτήρια για Ανόρθωση

Ο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει για τα εισιτήρια στον εντός έδρας αγώνα της 8ης αγωνιστικής απέναντι στην Ανόρθωση.

Μήνυμα ΑΠΟΕΛ: "Την ιστορία την γράφουν και την μαρτυρούν οι παρόντες" (Βίντεο)-ThemaSports
Ο Άγγλος Robert Jones στο ΓΣΠ-ThemaSports
22/10 @ 11:45

Ο Άγγλος Robert Jones στο ΓΣΠ

Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε τους διαιτητές στο ΑΠΟΕΛ - Borac

Σε ρυθμούς... Μπάνια Λούκα στον «Αρχάγγελο» - Περνάει από «κόσκινο» τους Βόσνιους ο Χιμένεθ-ThemaSports
21/10 @ 15:25

Σε ρυθμούς... Μπάνια Λούκα στον «Αρχάγγελο» - Περνάει από «κόσκινο» τους Βόσνιους ο Χιμένεθ

Στο κομβικό ματς της ερχόμενης Πέμπτης (24/10, 19:45) στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League, έστρεψε την προσοχή του ο ΑΠΟΕΛ, μετά την πεντάρα επί της Ομόνοιας Αραδίππου στο ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο.

ΑΠΟΕΛ:  Το μενού ενόψει Μπόρατς-ThemaSports
21/10 @ 10:45

ΑΠΟΕΛ: Το μενού ενόψει Μπόρατς

Οι γαλαζοκίτρινοι ενημερώνουν για το πως θα είναι το ενόψει Μπόρατς

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ