Ανδρέας ΣταύρουΗ Ανόρθωση φέτος θα έχει δύσκολη χρονιά αλλά μπορεί για το κάτι παραπάνω...
Ακολουθήστε μας στο Google news
Από τα εφτά παιχνίδια που έπαιξε η Ανόρθωση στο φετινό πρωτάθλημα, τα τέσσερα ήταν ντέρμπι κόντρα σε Απόλλωνα, Πάφο, Ομόνοια και ΑΕΚ. Ο απολογισμός της δεν ήταν καλός καθώς σε αυτούς τους αγώνες κέρδισε μόνο την Ομόνοια ενώ στα άλλα τρία είχε ισάριθμες ήττες χωρίς να παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο.
Ακόμα και στην νίκη της επί της Ομόνοιας σε ένα ματς που έπαιζε και με παίκτη παραπάνω, πάλι δεν κατάφερε να κυριαρχήσει αλλά αν μη τι άλλο έμεινε η ουσία των τριών βαθμών. Το γεγονός ότι η Ανόρθωση μειονεκτεί κόντρα σε ομάδες που είναι ντέρμπι αυτό πρέπει να προβληματίσει τους ανθρώπους της Κυρίας έτσι ώστε να αλλάξει αυτό μέσα στα επόμενα ματς.
Επιπλέον η εικόνα της ομάδας της Αμμοχώστου στα ντέρμπι σε κάνει να αναρωτιέσαι κατά πόσον το φετινό ρόστερ μπορει να ανταποκριθεί και αν η ποιότητα που λείπει και της στερεί μέχρι τώρα βαθμούς, μπορεί να καλυφθεί με άλλο τρόπο.
Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (31/08, 20:00) στο ΓΣΠ, αφού ο ΑΠΟΕΛ θα κοντραριστεί με την πρωταθλήτρια και... αστεράτη πλέον, Πάφος FC, για τη 2η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/08 @ 21:38
Διαβάστε όλα όσα είπε στην δημοσιογραφική ο Χοακίν Γκόμεθ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.
30/08 @ 18:15
Ο τεχνικός της Ανόρθωσης Γκόμεθ, έκανε δύο αλλαγές, δίνοντας φανέλα βασικού σε Κατελάρη και Ροντρίγκες που πήραν τις θέσεις των Σόσα και Φουρτάδο.
30/08 @ 17:49
Δείτε την εντεκάδα του Χοακίν Γκόμεθ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό,
30/08 @ 09:40
Η Ανόρθωση πάει στο ΓΣΠ σήμερα με στόχο μόνο την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό
29/08 @ 12:52
Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριου Ηλία με ανάρτηση της στο Instagram.
27/08 @ 12:00
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε η εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου
BEST OF THEMASPORTS