Να διατηρήσει το αήττητο και να πανηγυρίσει την τρίτη συναπτή νίκη, στοχεύει η Ένωση Νέων Θ.Ο.Ι Λακατάμιας, στο Σαββατιάτικο (19/10, 15:30) εντός έδρας παιχνίδι με τον Κούρη Ερήμης για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ομάδα μας, βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, στοιχεία που θα προτάξει για να κάμψει την αντίσταση του Κούρη.
Κάποια μικροπροβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ξεπεράστηκαν και ως εκ τούτου ο μοναδικός απόντας θα είναι ο τιμωρημένος Κωνσταντίνος Παπασωφρονίου.
«Είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, αλλά και πολύ αισιόδοξοι για θετικό αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουμε τον πιο ισχυρό αντίπαλο που παίξαμε μέχρι στιγμής, αποτελεί έξτρα κίνητρο» δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου, ο προπονητής Νώντας Χριστινάκης.
Συγχαίρουν την Πάφο για το πρώτο της πρωτάθλημα, όπως ανάφερε ψες και ο Αυγουστή (μετά το ματς -αγγαρεία με την Ομόνοια) το κατέκτησε με την αξία της. Δεν υπάρχει Απολλωνίστας, που να έχει διαφορετική άποψη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/05 @ 19:29
Η κλήρση...
03/05 @ 20:02
Με τη διεξαγωγή 6 αγώνων τη Α' φάσης, ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 3 Μαΐου 2025, το Πρωτάθλημα Ένταξης ΣΤΟΚ-ΟΠΑΠ 2024-2025.
02/05 @ 14:53
Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν για την Ομόνοια 29ης Μαίου, ο Ράσαν Φερνάντες θα ακολουθήσει την ομάδα και στην Β’ Κατηγορία.
30/04 @ 15:21
Ο πρόεδρος του Εθνικού Άσσιας, Αντώνης Μαυρής, μίλησε στον Supersport 104 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου για το Μακάρειο. Ο κ. Μαυρής προανήγγειλε το κλείσιμο και των τριών ομάδων που χρησιμοποιούν το στάδιο της πρωτεύουσας σε περίπτωση που ληφθεί η οριστική απόφαση για λουκέτο.
30/04 @ 13:29
Συνεχίζει και ο Άγγελος Ζευκή στην Ομόνοια 29Μ, καθώς οι πράσινοι ανακοίνωσαν την ανανέωση του συμβολαίου του:
29/04 @ 10:19
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι αγώνες της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ περιόδου 2024-2025.
BEST OF THEMASPORTS