Φωτιά στην κορυφή του Futsal μετά τη 17η αγωνιστική (BAΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Φωτιά στην κορυφή του Futsal μετά τη 17η αγωνιστική (BAΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Συνεχίστηκε την Πέμπτη (20/2) η δράση στο πρωτάθλημα Futsal, με τα βλέμματα να στρέφονται στο μεγάλο ντέρμπι και το κυνήγι της πρώτης θέσης.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς

Απόλλων – ΑΠΟΕΛ 4-2: Οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού ήταν οι μεγάλοι νικητές του ντέρμπι, υποχρεώνοντας τον ΑΠΟΕΛ σε μια οδυνηρή ήττα. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι «γαλαζοκίτρινοι» έμειναν πλέον στο -7 από την πρωτοπόρο ΑΕΛ, χάνοντας σημαντικό έδαφος.

Ομόνοια – Αραράτ 5-4: Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, οι «πράσινοι» κάμφθηκαν την αντίσταση της Αραράτ και πήραν το τρίποντο. Η νίκη αυτή διατηρεί την Ομόνοια σε απόσταση αναπνοής (-1) από την κορυφή.

ΑΕΚ – Αθηαίνου 6-2: Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η ομάδα της Λάρνακας πήρε μια άνετη νίκη, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά της εντός αγωνιστικού χώρου.

Η συνέχεια της αγωνιστικής

Η αυλαία της 17ης αγωνιστικής αναμένεται να πέσει το Σάββατο (21/2), με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελπίδα Αστρομερίτη και τη Δόξα Παλαιομετόχου να συμπληρώνει το παζλ των αναμετρήσεων.

Aναλυτικά:

ΑΕΛ-Ένωση Νέων Λατσιών 12-0

ΑΕΚ-Αθηαίνου 6-2

Αραράτ-Ομόνοια 4-5

Απόλλων-ΑΠΟΕΛ 4-2

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου

17:00 Ελπίδα-Δόξα Π.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τραμπ και Ινφαντίνο... πήραν το μάθημα τους, το «τσιτωμένο» Βέλγιο «διέλυσε» τις ΗΠΑ και πέρασε στους «8»! (VIDEOS)

Τραμπ και Ινφαντίνο... πήραν το μάθημα τους, το «τσιτωμένο» Βέλγιο «διέλυσε» τις ΗΠΑ και πέρασε στους «8»! (VIDEOS)

Παρά τη συμμετοχή του Μπάλογκαν, οι Αμερικανοί παραδόθηκαν στο Βέλγιο, που με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντε Κετελάρε επικράτησε εύκολα 4-1 και έκλεισε ραντεβού με την Ισπανία στα προημιτελικά.