Ο Νεϊμάρ εμφανίστηκε σε αγώνα τένις του Ράφα Ναδάλ κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ και αποδοκιμάστηκε έντονα από τους θεατές, οι οποίοι τραγουδούσαν συνθήματα υπέρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Νεϊμάρ έδωσε το παρών στον αγώνα του Ράφα Ναδάλ κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ (0-2) στο πλαίσιο του "Six Kings Slam" που διεξάγεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.
Το κοινό δεν υποδέχθηκε και πολύ θερμά τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, καθώς μόλις ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα, άρχισε να αποδοκιμάζεται έντονα.
Όσοι βρίσκονταν στις εξέδρες μάλιστα άρχισαν να φωνάζουν, εκθειάζοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη Σαουδική Αραβία, λόγω της πορείας του με την Αλ Νασρ.

Το προανήγγειλαν τον προηγούμενο μήνα από την ηγεσία της ΚΟΠ. Το επανέλαβε προχθές στη συνέντευξη του στον Capital TV, ο πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων Φώτης Φωτίου…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/10 @ 22:34
Ο μπράβος του Λιονέλ Μέσι σκόραρε με φοβερό βολέ στην προπόνηση, πανηγύριζοντάς το έξαλλα.
15/10 @ 20:48
Μόνο οι ΗΠΑ, οι οποίες συνδιοργανώνουν το Παγκόσμιο Κύπελλο θα αγωνιστούν στο τουρνουά από τις πέντε πρώτες σε πληθυσμό χώρες.
15/10 @ 17:17
Μπελάδες με το νόμο στην πατρίδα του έχει ο Βινίσιους.
15/10 @ 13:44
Με μοντέλο... Champions League θα διεξάγονται τα προκριματικά των Εθνικών ομάδων; - Όλα τα δεδομένα
15/10 @ 11:14
Ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Νότιγχαμ Φόρεστ, παρουσιάζει το «Athletic».
14/10 @ 20:43
Ο Σιμόν Μπουαμπρέ ενίσχυσε τη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 μόνο σε δύο ματς, κατόπιν απόφασης της σαουδαραβικής ομάδας όπου ανήκει.
BEST OF THEMASPORTS