Άργησε, αλλά βρήκε τη νέα του ομάδα ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Γιάννης Ανέστης

Άργησε, αλλά βρήκε τη νέα του ομάδα ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Γιάννης Ανέστης

Μόνιμος κάτοικος Ρουμανίας θα είναι από εδώ και στο εξής ο Γιάννης Ανέστης, ο οποίος ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα.

Με τη φανέλα της Μποτοσάνι θα συνεχίσει τη μακρά καριέρα του ο Γιάννης Ανέστης.

Ο Έλληνας κίπερ ήταν χωρίς ομάδα ολόκληρο το καλοκαίρι, καθώς αποχώρησε ως ελεύθερος από την ΑΕΛ Λεμεσού και αναζητούσε μία νέα πρόκληση, την οποία και βρήκε στα γήπεδα της Ρουμανίας.

Ο 33χρονος πλέον τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο μέχρι να κάνει το μεγάλο βήμα, παίρνοντας μεταγραφή στην ΑΕΚ το 2014. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με την Χαποέλ Μπερ Σεβά, ενώ είχε και ένα πέρασμα από την Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Στην χώρα μας επέστρεψε για χάρη του Παναιτωλικού, μέχρι να αποχωρήσει και πάλι για την Καρμιώτισσα της Κύπρου και την ΑΕΛ Λεμεσού.

Η Μποτοσάνι του έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσει να αγωνίζεται στα γήπεδα, με έδρα του πλέον τη Ρουμανία.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.