Μόνιμος κάτοικος Ρουμανίας θα είναι από εδώ και στο εξής ο Γιάννης Ανέστης, ο οποίος ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με τη φανέλα της Μποτοσάνι θα συνεχίσει τη μακρά καριέρα του ο Γιάννης Ανέστης.
Ο Έλληνας κίπερ ήταν χωρίς ομάδα ολόκληρο το καλοκαίρι, καθώς αποχώρησε ως ελεύθερος από την ΑΕΛ Λεμεσού και αναζητούσε μία νέα πρόκληση, την οποία και βρήκε στα γήπεδα της Ρουμανίας.
Ο 33χρονος πλέον τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο μέχρι να κάνει το μεγάλο βήμα, παίρνοντας μεταγραφή στην ΑΕΚ το 2014. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με την Χαποέλ Μπερ Σεβά, ενώ είχε και ένα πέρασμα από την Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.
Στην χώρα μας επέστρεψε για χάρη του Παναιτωλικού, μέχρι να αποχωρήσει και πάλι για την Καρμιώτισσα της Κύπρου και την ΑΕΛ Λεμεσού.
Η Μποτοσάνι του έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσει να αγωνίζεται στα γήπεδα, με έδρα του πλέον τη Ρουμανία.

Πηγή: sport-fm.gr
Η Ομόνοια έδειξε αδυναμίες στα φιλικά παιχνίδια αλλά εκείνο που μετράει είναι τα επίσημα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 23:59
Κόντρα σε κάθε προγνωστικό, ο Έντσο Μαρέσκα με ένα masterclass οδήγησε την Τσέλσι στο Club World Cup, βασιζόμενος σε γνωστά και μη «όπλα».
14/07 @ 21:01
Παίκτης της Μίλαν είναι ο Λούκα Μόντριτς με κάθε επισημότητα, με τους ροσονέρι να ανακοινώνουν τον 39χρονο άσο.
14/07 @ 21:01
Ο Άλβαρο Καρέρας αποτελεί ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον απέκτησε από την Μπενφίκα και πρόσθεσε έναν ακόμη γηγενή παίκτη στο ρόστερ της.
14/07 @ 18:06
Ο Λαμίν Γιαμάλ πόσταρε στα social media ένα βίντεο από το πάρτι των 18ων γενεθλίων του, το οποίο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.
14/07 @ 17:13
Με το… τελικό 4-3 η Τσέλσι επικράτησε της Παρί και σε ό,τι αφορά στους συμμετέχοντες στην κορυφαία 11άδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων!
14/07 @ 14:55
Ο Λούκα Μόντριτς έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μιλάνο και εντός των επόμενων ωρών θα έχει επισημοποιηθεί η μεταγραφή του στη Μίλαν
BEST OF THEMASPORTS