Η φετινή επίθεση της Λίβερπουλ προς το παρόν αποδίδει εξαιρετικά. Και τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ο Άρνε Σλοτ για το ξεκίνημα της θητείας του στο κλαμπ του λιμανιού; Οι «στρατιώτες» του για τη γραμμή κρούσης κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους και αρχίζει να... μπαίνει στο κλίμα και το τελευταίο κομμάτι του παζλ, ο Φεντερίκο Κιέζα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι «κόκκινοι» μετά την ήττα-σοκ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Άνφιλντ» αντέδρασαν τρομερά με το 3-1 επί της Μίλαν στο «Σαν Σίρο» για το Τσάμπιονς Λιγκ και πέτυχαν άλλα τρία τέρματα κόντρα στην Μπόρνμουθ του Άντονι Ιραόλα στο «Άνφιλντ».
Στο Λιγκ Καπ σταμάτησαν στα 5 γκολ κόντρα στη Γουέστ Χαμ, όπου ο Φεντερίκο Κιέζα έκανε ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα και έβγαλε και ασίστ, έστω και άθελά του, σε μια προσπάθεια να σκοράρει με... αεροπλανικό. Ευτυχώς για εκείνον βρέθηκε στην πορεία της μπάλας ο Ζότα για να τη στείλει στα δίχτυα με μεγαλύτερη σιγουριά.
Μαζί με τον Ιταλό εξτρέμ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, η φετινή γραμμή κρούσης της Λίβερπουλ εμφανίζεται τρομερά παραγωγική στο ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Ο Κιέζα που απολαμβάνει κάθε λεπτό συμμετοχής του με την κόκκινη φανέλα θ' αρχίσει να μπαίνει όλο και περισσότερο στο κλίμα, από τη στιγμή που και ο Σλοτ σχολίασε πως ναι μεν από φυσική κατάσταση είναι έτοιμος, αλλά θα πρέπει να μάθει τους συμπαίκτες του περισσότερο.
Ο Νούνιες στο ματς με την Μπόρνμουθ έβαλε τέλος στην ανομβρία του μπροστά από την αντίπαλη εστία, σκοράροντας μετά τον Απρίλη. Ο Χάκπο από το καλοκαίρι και το Euro 2024 βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, ο Μο Σαλάχ... είναι αυτός που είναι και πάντοτε θα φροντίσει να συμμετέχει στο σκοράρισμα, ο Λουίς Ντίας επίσης εμφανίζεται τρομερά αποτελεσματικός φέτος με τη νέα τάξη πραγμάτων στην άκρη του πάγκου. Και ο Ντιόγο Ζότα είναι μια σταθερά στις στιγμές που η Λίβερπουλ θα ψάξει γκολ.
Όλοι οι επιθετικοί έχουν συμμετοχή σε γκολ. Και οι αριθμοί τους είναι συνεχώς αυξανόμενοι. Και αυτό μόνο ευτυχία μπορεί να προκαλέσει στο νέο κόουτς των «κόκκινων».
Πηγή: england365.gr
Η ΑΕΛ διοργάνωσε Gala Dinner για τα 95 χρόνια ζωής της και το ThemaSports σας μετέφερε όλα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό όπου πραγματοποιήθηκε η λαμπερή εκδήλωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/10 @ 08:07
Η Γάνδη πήρε σημαντική νίκη επί της σκληρά μαχόμενης Σαρλερουά και με 2-1 πήρε το τρίποντο.
04/10 @ 07:53
Με το διπλό (0-1) από την έδρα της Χόφενχαϊμ απέδρασε η Κολωνία και έκανε άλμα στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga.
04/10 @ 00:06
Η φοβερή Μπόρνμουθ γύρισε το ματς με τη Φούλαμ, πήρε τη νίκη με 3-1 και ανέβηκε στη 2η θέση της Premier League και στο -1 από την πρωτοπόρο, Λίβερπουλ!
04/10 @ 00:04
Ανέτρεψε τη Χετάφε στο 90' η Οσασούνα! Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 23' η ομάδα της Παμπλόνα κατάφερε να τα φέρει όλα τούμπα με τον Κατένα να σκοράρει λίγο πριν τις καθυστερήσεις! (2-1).
04/10 @ 00:03
Η Σασουόλο συνέχισε με νίκη στη Serie A και κατάφερε να πάρει το «διπλό» στην έδρα της Ελλάς Βερόνας, επικρατώντας 1-0 χάρη στο… πείσμα, αλλά και την τύχη του Πιναμόντι.
03/10 @ 20:32
Δεκάδες ακαδημαϊκοί ζητούν τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διοργανώσεις της UEFA για τις φρικαλεότητες που λαμβάνουν χώρα στη Γάζα.
BEST OF THEMASPORTS