Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ: Το Σάββατο 28/09 η πρεμιέρα

Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ: Το Σάββατο 28/09 η πρεμιέρα

Σε ρυθμούς πρεμιέρας οι δεκαέξι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ «Κωστάκης Κουτσοκούμνης» περιόδου 2024-2025.

Με τη λήξη του Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί σε δύο γύρους, οι πρώτες τρεις ομάδες της βαθμολογίας θα εξασφαλίσουν άνοδο στο Πρωτάθλημα Γ' Κατηγορίας περιόδου 2025 - 2026. Οι τέσσερις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας, θα διαβαθμιστούν στο αγροτικό.

Η αυλαία του νέου Πρωταθλήματος θα ανοίξει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει τις ακόλουθες αναμετρήσεις:

ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς - Ολυμπιάς Λυμπιών

Άτλας Αγλαντζιάς - ΑΠΟΝΑ

Ξυλοφάγου FC - ΑΟ Αυγόρου

ΑΕΚ Κοράκου - ΑΟ Θύελλα Αγίου Θεοδώρου

Κόρνος FC - ΘΟΪ Πύργου

Ορφέας Λευκωσίας - ΑΕΝ

Η Ακανθού - ΑΕ Τρούλλων

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με την αναμέτρηση Εθνικός Άσσιας - ΠΟ Άδωνις Ιδαλίου. Όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 16:00.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πέρασε από τη Μάιντς η Φράιμπουργκ - Ξέσπασε στο Αμβούργο η Στουτγκάρδη (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Πέρασε από τη Μάιντς η Φράιμπουργκ - Ξέσπασε στο Αμβούργο η Στουτγκάρδη (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με «χρυσό» γκολ του Χέλερ, η Φράιμπουργκ νίκησε 1-0 εκτός έδρας τη Μάιντς για την 29η αγωνιστική της Bundesliga. Η Στουτγκάρδη ήταν επιβλητική κόντρα στο Αμβούργο, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 4-0 και επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά από την ήττα της κόντρα στην Ντόρτμουντ!