Νέοι αγωνιστικοί «πονοκέφαλοι» για Οκκά ενόψει Εθνικού

Νέοι αγωνιστικοί «πονοκέφαλοι» για Οκκά ενόψει Εθνικού

Με... εμπόδια συνεχίζεται η προετοιμασία της Ανόρθωσης για το Σαββατιάτικο (28/09, 19:00) παιχνίδι στο Δασάκι με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας, για την 5η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.

Συγκεκριμένα, προέκυψαν νέα αγωνιστικά προβλήματα, αφού οι Μλάντοβιτς και Ίλιεφ ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη.

Ο πρώτος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και η κατάσταση του θα αξιολογηθεί στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής (27/09), ενώ την ίδια μέρα αναμένεται να κριθεί και η συμμετοχή του δεύτερου στην αποστολή.

Σημειώνουμε ότι ο Γιάννης Οκκάς δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεση του, τους Τεϊσέιρα, Σπόλιαριτς και Ιωάννου, όμως παρά τις απουσίες, υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα της Αμμοχώστου θα πάρει το διπλό στο Δασάκι και δώσει συνέχεια στις επιτυχίες μετά την σπουδαία νίκη επί της Ομόνοιας, η οποία άλλαξε άρδην το κλίμα στην «Κυρία».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Τον είχα βάλει στο ιερό και έψαλλε λίγο. Αγαπούσε πολύ τον Θεό, πίστευε»: Ο ιερέας των Πεύκων μιλάει για τον Γιώργο Μαζωνάκη

«Τον είχα βάλει στο ιερό και έψαλλε λίγο. Αγαπούσε πολύ τον Θεό, πίστευε»: Ο ιερέας των Πεύκων μιλάει για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Για τη γνωριμία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τη σχέση του με την εκκλησία και το χωριό του στη Σητεία μίλησε στο Cretalive.gr ο εφημέριος στην ενορία των Πεύκων, αρχιμανδρίτης Ευγένιος Σπηλιαρωτάκης, λίγες ώρες μετά το μνημόσυνο για τον τραγουδιστή που τελέστηκε την Κυριακή.