Πήγε για Τσάβι, αλλά έφαγε άκυρο!

Πήγε για Τσάβι, αλλά έφαγε άκυρο!

Η διοίκηση της Ρόμα πριν λίγες ημέρες απέλυσε τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τη θέση του προπονητή και τη θέση του πήρε ο Ιβάν Γιούριτς. Μια απόφαση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους οπαδούς, με την Λίνα Σουλούκου μάλιστα να αναγκάζεται να παραιτηθεί.

Ωστόσο, από ότι φαίνεται ο Γιούριτς δεν ήταν η πρώτη επιλογή των ιδιοκτητών της Ρόμα, αφού όπως αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Τσάβι ήταν ο εκλεκτός για αντικαταστάτης του Ιταλού θρύλου.

Δεν πήγε όμως τόσο καλά αυτό, αφού ο Καταλανός δεν δέχθηκε την πρόταση και έτσι αναγκάστηκαν να στραφούν σε άλλη λύση.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Champions League: Αποκλεισμός-έκπληξη για την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Γκιόρι, την πέταξε έξω η Βίκινγκουρ! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Champions League: Αποκλεισμός-έκπληξη για την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Γκιόρι, την πέταξε έξω η Βίκινγκουρ! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η Βίκινγκουρ έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League, αποκλείοντας την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Γκιόρι!