Το πολυτελές γιοτ του Μάικλ Τζόρνταν, το υπέρογκο κόστος κατασκευής του, το γήπεδο μπάσκετ και τα ετήσια έξοδα για την συντήρησή του.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η αγάπη του Μάικλ Τζόρνταν για τη χώρα μας δεν κρύβεται, ο "Air" έκανε κρουαζιέρα στη Χαλκιδική το 2022 και εφέτος επέλεξε πρώτα τη Νάξο και έπειτα την Κρήτη.
Ο θρύλος του NBA έφτασε στο νησί με την θαλαμηγό του, ονόματι MBRACE, (η κατασκευή της οποίας κόστισε 94.989.906 ευρώ) η οποία αγκυροβόλησε την Παρασκευή (30/8) έξω από το Μαράθι.
Το εσωτερικό του έχει σχεδιαστεί από τον Harrison Eidsgaard και είναι από αλουμίνιο. Το γιοτ μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα και πλήρωμα 24 ατόμων.
Διαθέτει, μια κύρια σουίτα, μια καμπίνα VIP, τέσσερις διπλές καμπίνες και μια καμπίνα με δύο μονά κρεβάτια. Υπάρχουν 9 κρεβάτια συνολικά.
Υπάρχουν επιπλέον, γυμναστήριο, τζακούζι, κινηματογράφος και γήπεδο μπάσκετ. Το σκάφος που έχει μήκος 70 μέτρα, ταξιδεύει άνετα με 12 κόμβους, φτάνει σε μέγιστη ταχύτητα 16 κόμβων με αυτονομία έως και 4.500 ναυτικά μίλια.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η ετήσια συντήρηση του πολυτελούς γιοτ ανέρχεται στα 9.046.000 ευρώ.
Συνέντευξη Τύπου παραθέτει απόψε (19:45) στο Βελιγράδι ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ενόψει του αυριανού (17/07, 22:00) επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο την Παρτιζάν στο Partizan Stadium, για τον Α' προκριματικό του Europa League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/07 @ 15:50
Ένας μπασκετμπολίστας από τις Φιλιππίνες δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, μία φωτογραφία από το Board of Greatness με τον Μάικλ Τζόρνταν στο επίκεντρο.
16/07 @ 13:32
Ο Μάικλ Τζόρνταν βρέθηκε στην πατρίδα μας και φρόντισε οι άνθρωποι που τον περιποιήθηκαν να μην τον ξεχάσουν ποτέ!
14/07 @ 00:00
Ο Νίκολα Γιόκιτς συνεχίζει να έχει ως προτεραιότητα τους Ντένβερ Νάγκετς, όμως θέλει να περιμένει μέχρι το 2026 ώστε να υπογράψει νέο συμβόλαιο, για οικονομικούς λόγους.
13/07 @ 23:40
Παρότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν έχει ζητήσει επίσημα ανταλλαγή, τέσσερις ομάδες φαίνεται να έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπό του ώστε να δουν αν είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο.
12/07 @ 16:02
Η πρώην έπαυλη του Μάικλ Τζόρνταν νοικιάζεται. Αυτό είναι το κόστος διαμονής, αλλά και οι παροχές που προσφέρονται στο υπερπολυτελές “παλάτι” που διατηρούσε στην κατοχή του ο θρύλος του παγκοσμίου μπάσκετ.
11/07 @ 13:45
Ο Τζέιμς Χάρντεν επισκέφτηκε τις ακαδημίες της Παρί και έκανε δώρο τα νέα του παπούτσια σε όλους τους παίκτες της γαλλικής ομάδας.
BEST OF THEMASPORTS