Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στην Καρμιώτισσα και τον Άρη για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο προπονητής των «πράσινων», Αλεξέι Σπιλέφσκι.
«Η πολύ καλή προετοιμασία, μας έχει φέρει μέχρι εδώ. Είμαι λίγο θυμωμένος, γιατί όταν είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι δεν το κάναμε. Θέλαμε να δώσουμε και ένα σόου για τους οπαδούς μας. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό το ρόστερ και πρέπει να πάμε στο επόμενο ματς να το νικήσουμε».
Και στη συνέχεια, στη συνέντευξη Τύπου:
«Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή επιστροφή στο πρωτάθλημα. Για εμάς, η περίοδος προετοιμασίας ήταν πολύ μεγάλη. Σήμερα ήμασταν αρκετά καλοί. Είχαμε ενέργεια στο παιχνίδι μας. Σίγουρα, είχαμε και λίγο άγχος, αλλά καταφέραμε να το διαχειριστούμε και να πάρουμε τη νίκη. Είμαι λίγο θυμωμένος που δεν πετύχαμε περισσότερα γκολ και που δεχτήκαμε γκολ, αλλά το σημαντικό είναι που καταφέραμε να κερδίσουμε».
Για το ποιοτικό ρόστερ: «Είναι πάντοτε καλό. Κατά την άποψη μου, αυτή η ομάδα που έχουμε, είναι η καλύτερη που είχε ποτέ ο Άρης. Όχι μόνο γιατί κάναμε τρεις ποιοτικές μεταγραφές, αλλά και λόγω της ανάπτυξης που είχαμε μέσα από την ομάδα».
Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές: «Δεν θα κάνουμε άλλες μεταγραφές. Βέβαια, έχουμε 2-3 ποδοσφαιριστές που έχουν επιδείξει ενδιαφέρον κάποιες ομάδες για να τους αποκτήσουν, αλλά έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραμείνουν μαζί μας».
Ποιους παίκτες του Άρη θέλουν άλλες ομάδες: «Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα, αλλά είναι κάποιοι νεαροί που έκαναν καλή προετοιμασία».
Για τους τραυματίες: «Ο Γκόλντσον δεν έχει κάτι το σοβαρό. Ο Μπράουν επέστρεψε, αλλά έκρινα ότι δεν ήταν ακόμα έτοιμος. Ο Καζού από βδομάδας θα μπορεί να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς. Ο Μάτισιτς είχε ίωση».
Από την περασμένη εβδομάδα, που βγήκε προς τα έξω ότι θα παραιτηθεί ο «Βασιλιάς», τονίζαμε ότι θα είναι… δώρον – άδωρον, αν δεν σηκωθούν να φύγουν μαζί του και όσοι τον περιστοιχίζουν για κάμποσα χρόνια.
Δηλώσεις σε ΜΜΕ της Γεωργίας έκανε ο Λάσα Οντιλάντζε, ο μάνατζερ του Λάσα Ντβάλι, ο οποίος μίλησε για το μέλλον του Γεωργιανού διεθνή κεντρικού αμυντικού που αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ την τριετία 2022-2025.
H φετινή ευρωπαϊκή προσπάθεια του Άρη, θα έχει δύσκολο έργο αφού θα είναι στους ανίσχυρους στην κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.