Δείτε όσα έγιναν στα ματς της Τετάρτης (21/08) για τα playoffs του Champions League.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος των playoffs για το Champions League, με τη Γιουνγκ Μπόις να νικά 3-2 σε ματσάρα τη Γαλατάσαραϊ και να παίρνει προβάδισμα πρόκρισης για το league phase.
Οι Ελβετοί προηγήθηκαν 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Μοντέιρο στο 3’ και στο 45+4’, με τον Μπατσουαγί να περνά στο ματς ως αλλαγή στο 66’ και να μειώνει μετά από λίγα δευτερόλεπτα, προτού φέρει το ματς στα ίσα στο 72’.
Παρ’ όλα αυτά, το πέναλτι του Ούγκρινιτς στο 86’ έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους, με τον Μπαρντακτσί να αποβάλλεται στην ίδια φάση.
Στη Σουηδία, η Σπάρτα Πράγας καθάρισε με 2-0 τη Μάλμε και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στο league phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Το αυτογκόλ του Στρίγκερ Λάρσεν στο 30’ έδωσε το προβάδισμα στους Τσέχους, με τον Ρινές να διμαορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης.
Με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Ζάλτσμπουργκ της Ντινάμο Κιέβου, σε αγώνα που διεξήχθη στην Πολωνία.
Ο Νενέ άνοιξε το σκορ για τους Αυστριακούς στο 29’, με το πέναλτι του Κιέργκααρντ στο 49’ να σφραγίζει τη νίκη για τους φιλοξενούμενους.
Τέλος, ορθάνοιχτοι έμειναν οι λογαριασμοί της Μίντιλαντ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, μετά το μεταξύ τους 1-1 στη Δανία.
Οι Σλοβάκοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Μπλάκμαν, στο 59’, ωστόσο ο Τσιλούφια έφερε το ματς στα ίσα στο 79’, με το σκορ να μην αλλάζει στα εναπομείναντα λεπτά.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων των Playoffs:
Τρίτη (20/8)
Λιλ-Σλάβια Πράγας 2-0
(52' Ντέιβιντ, 77' Ζέργκοβα)
Μπόντο/Γκλιμτ - Ερυθρός Αστέρας 2-1
(52' Μπιόρτουφτ, 62' Μάατα - 75' Μίμοβιτς)
Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Καραμπάγκ 3-0
(29' Πιάτσα, 75', 80' Κουλένοβιτς)
Τετάρτη (21/8)
Γιουνγκ Μπόις-Γαλατασαράι 3-2
(3', 45+4' Μοντέιρο, 86' Ούγκρινιτς - 66', 72' Μπατσουαγί)
Ντιναμό Κιέβου-Σάλτσμπουργκ 0-2
(29' Νενέ, 49' πέν. Κιέργκααρντ)
Μάλμε-Σπάρτα Πράγας 0-2
(30' αυτ. Στρίγκερ Λάρσεν, 88' Ρίνες)
Μίντιλαντ-Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1
(79' Τσιλούφια - 59' Μπλάκμαν)
sport-fm.gr
Δεν ήταν καθόλου άσχημη, αλλά ούτε και η καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών για τις Κυπριακές ομάδες στη βαθμολογία της UEFA την τρέχουσα εβδομάδα, όπου διεξήχθησαν οι επαναληπτικοί αγώνες του τρίτου προκριματικού και στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 08:37
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Πάφου (2018-2019) και του Ερυθρού Αστέρα (2019-2020), Ζάντερ Ριμπέιρο Σαντάνα, έχει ένα... δίλημμα!
14/08 @ 08:00
Οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα επιτέθηκαν σε εκείνους της Λεχ Πόζναν την ώρα που οι Πολωνοί αναχωρούσαν για την πατρίδα τους μετά τη λήξη της αναμέτρησης για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.
13/08 @ 14:00
Ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης, αλλά και πρώην βουλευτής, Ευγένιος Χαμπουλλάς, καταγγέλλει τη Φενέρμπαχτσε στην UEFA, επειδή στο ψεσινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Φέγενορντ για τον 3ο προκριματικό του Champions League, πρόβαλε επανειλημμένα στις διαφημιστικές πινακίδες του γηπέδου της το μήνυμα: «Come to Northern Cyprus» (σσ. «Ελάτε στη Βόρεια Κύπρο»)...
13/08 @ 12:21
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Πάφο ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μετά την πρόκριση της ομάδας του στα πλέι-οφ του Champions League, όπου ως γνωστό θα συναντήσει την Κυπριακή ομάδα.
13/08 @ 00:28
Δείτε πως συμπληρώθηκαν τα επτά ζευγάρια των playoffs του Champions League που θα κρίνουν και τα τελευταία εισιτήρια για τη φετινή League Phase της διοργάνωσης.
13/08 @ 00:26
Η Μπενφίκα του Βαγγέλη Παυλίδη νίκησε ξανά 2-0 τη Νις και προκρίθηκε στα playoffs του Champions League, με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας του Κυριάκου Σαββίδη να μένει εκτός από την Καϊράτ Αλμάτι στα πέναλτι.
BEST OF THEMASPORTS