Ο εκπρόσωπος Τύπου της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών, Ανδρέας Αζάς, μίλησε στον Super Sport 104.0.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για τη διάψευση από τον Απόλλωνα και τον Φανούριο Κωνσταντίνου για τον Ανδρέα Κατσαντώνη: «Κατ’ αρχήν είναι προσβολή προς τον οργανισμό Καρμιώτισσα. Όταν ο πρόεδρος μας λέει ότι συζητάμε με τον Απόλλωνα για τον Κατσαντώνη, καλό είναι ο εκπρόσωπος του Απόλλωνα να μιλάει πρώτα με τον πρόεδρό του και ύστερα να μιλάει. Γνωρίζω από τα 25 του χρόνια ο πρόεδρός μας και ξέρω πως λειτουργεί. Δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε, α, να βγάλω ότι ενδιαφέρεται ο Απόλλωνας για τον Κατσαντώνη. Ήμουν παρών σε μία συνάντηση του προέδρου με τον προπονητή για τον Κατσαντώνη, ενώ συναντήθηκαν και οι πρόεδροι των δύο ομάδων που έχουν άριστη σχέση. Γίνεται να υπάρχει συνάντηση και ο εκπρόσωπος Τύπου της άλλης ομάδας να διαψεύδει; Εγώ πριν βγω στο ράδιο έκανα προεργασία και μίλησα με τον πρόεδρο, τον Γιάννη Βιολάρη, τον Κρίστη Θεοφίλου για να ξέρω τι θα πω. Οι συζητήσεις συνεχίζονται. Για να βγει ο πρόεδρος να πει αυτό το πράγμα σημαίνει κάτι υπάρχει…».
Για τις πληροφορίες για ανθρώπους που θέλουν να επενδύσουν: «Εκείνο που έχω να πω, είναι ότι το περιβάλλον του προέδρου μας είναι τεράστιο εντός και εκτός Κύπρου. Είναι κάποιοι φίλοι και επιχειρηματίας από το εξωτερικό που θέλουν να επενδύσουν. Δεν ήταν τυχαία και η παρουσία τους χθες στην Αραδίππου στο φιλικό με την Χάποελ. Δεν έχει ανάμιξη κανένας μας, το χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος το θέμα…»
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/05 @ 18:22
Διαβάστε την ανακοίνωση της Καρμιώτισσας.
21/05 @ 20:41
Ποινή αποκλεισμού από τρεις αγώνες και πρόστιμο επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, στον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννη Βιολάρη, επειδή - όπως αναφέρεται - κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, έκοψε με αιχμηρό αντικείμενο τα δίκτυα της βόρειας εστίας του σταδίου «Αλφαμέγα», στον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ!
20/05 @ 13:02
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ» του supersport104 με τους Μάκη Νικολάου και Μαρίνα Αργυρού ήταν ο Σταύρος Δημοσθένους.
12/05 @ 12:19
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Σταύρος Δημοσθένους.
11/05 @ 22:31
Στάθηκε άτυχη η Καρμιώτισσα στο φινάλε του αγώνα με την ΑΕΛ στο «Αλφαμέγα», αφού έχασε πέναλτι στο 88ο λεπτό για να ισοφαρίσει και να αγκαλιάσει την παραμονή της στα «σαλόνια».
11/05 @ 21:37
Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Νεμπόισα Γιάντριτς, μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ μετά από απόφαση της διοίκησης.
BEST OF THEMASPORTS