Απίθανο ματς - Στον τελικό του Nations League η Ισπανία, 5-4 την Γαλλία
Σε ένα παιχνίδι που θα μείνει αξέχαστο, η Ισπανία επικράτησε 5-4 της Γαλλίας και προκρίθηκε στον τελικό του Nations League όπου θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όλα αυτά τα χρόνια που «έχτισε» την πλουσιότατη καριέρα, συνεργάστηκε με αρκετούς προπονητές. Ένας απ’ αυτούς που τον βοήθησε για την εκτόξευση του, ήταν ο Λούκας Αλκαράθ, ο οποίος δούλεψε στο νησί μας (για περίπου δυο μήνες) την αγωνιστική περίοδο 2021-22 στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
Η Γρανάδα είχε αγοράσει τον Ελ Αραμπί το καλοκαίρι του 2012 από την Αλ Χιλάλ. Ο Αλκαράθ, που δούλεψε σε τρεις διαφορετικές περιόδους στην Γρανάδα, συναντήθηκε με τον Γαλλο-Μαροκινό εκεί, από τον Γενάρη του 2013 έως τον Ιούνη του 2014.
Σημειώνεται ότι ο 58χρονος Αλκαράθ, επέστρεψε πριν μερικές εβδομάδες στην Γρανάδα, φοράει πλέον το «καπέλο» του αθλητικού διευθυντή της Ακαδημίας.